Szeretné megelőzni a rovarok bejutását otthonába? Igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy távol tartsa a kellemetlen betolakodókat? Érdemes kiemelt figyelmet fordítania a szúnyogokra, ugyanis ezek az állatok betegségeket terjesztenek. Egy szúnyogháló felszerelésével tökéletesen megoldhatja ezt a problémát, viszont fontos, hogy minden nyílászáróra megfelelő eszközt helyezzen el.

Egyikünk sem szereti, amikor különféle rovarok jutnak be lakásunkba, ráadásul a szúnyogok nem csak jelenlétükkel zavarják nyugalmunkat, hanem betegségeket is okozhatnak. A szúnyogcsípés viszketéssel jár, ezen kívül pedig allergiás reakciókat is kiválthat, sőt, komolyabb megbetegedéshez is vezethet. A szúnyogfélék kedvelik a meleg és nedves környezetet, így a nyáron, főként a vízpartokon nagyon sok példánnyal találkozhatunk. A szúnyogok által terjesztett betegségek itthon szerzett fertőzésekként, valamint importált esetekként különíthetőek el. A nyugat-nílusi láz már hazánkban is megjelent; a madarakról vért szívó szúnyogok viszik át az emberekre a vírust. Bőrférgességgel is fertőződhetünk; ez kutyáról, vagy macskáról terjedhet át ránk. Sajnos még számos más betegség terjesztői a szúnyogok, ezért célszerű minél hatékonyabban védekeznünk ellenük. Teljes mértékben megfeledkezhetünk róluk, ha szúnyoghálókat használunk. A korszerű technikának köszönhetően ma már többféle szúnyogháló közül választhatjuk ki a számunkra legideálisabbat, amik bármilyen nyílászáróra felszerelhetőek. Tépőzáras, fix keretes, valamint tolóajtós szúnyoghálókat különböztethetünk meg, így egy helyiségben akár többféle típust is alkalmazhatunk.

Az Alba Lamella Kft. megbízható segítséget nyújt a szúnyoghálók terén. Lehúzható rolós, oldalhúzós, nyíló zsanéros szúnyoghálókat egyaránt találhat kínálatunkban. Fix alumínium, vagy műanyag kerettel is elkészíttethetőek a nálunk kapható pliszés és üvegszálas anyagú szúnyoghálók. Olvasson részletesen termékeinkről a www.albalamella.hu weboldalunkon!

Pihenjen nyugodtan, és teremtsen higiénikus, komfortos környezetet! Akadályozza meg a rovarok otthonába való bejutását minőségi szúnyoghálókkal! Hagyja nyitva bátran az ablakokat, hiszen a szúnyoghálók kint tartják a szúnyogokat! Jelezze felénk igényeit, és rendelje meg kedvező áron a megfelelő szúnyoghálókat! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-420-1933-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@albalamella.hu e-mail címünkre!