Hamarosan megnyitja új szálláshelyét, ezért rengeteg eszközre van szüksége? Netán megbízható módot keres annak céljából, hogy folyamatosan tudja pótolni a nélkülözhetetlen fürdőszobai kellékeket? A többször használható törölközőkön, hajszárítókon, kézszárítókon kívül elengedhetetlen a szappan, a tusológél és számos más termék biztosítása is attól függően, hogy milyen szolgáltatást nyújt vendégei számára. Költséghatékonyan, gyorsan és gondtalanul oldhatja meg a beszerzést, ha teljes körű szállodaellátást vesz igénybe.

Minél nagyobb befogadóképességű szállodát üzemeltetünk, annál több berendezési elemre és használati kellékre van szükségünk. Az érkező vendégeket tiszta, igényes környezetben kell fogadnunk, távozásuk alkalmával pedig feladatunk a takarítási munkálatokról, valamint a használati eszközök cseréjéről való gondoskodás. A törölköző, a folyamatosan fogyó szappan, tusfürdő és az ehhez hasonló kellékek mind pótlásra várnak, a hajszárítók és a kézszárítók hibátlan működése szintén elvárt. A legegyszerűbb megoldás, ha mindent egy helyről rendelünk. Lehetőségünk van arra, hogy a szállodaellátást kiváló feltételek mellett bonyolítsuk le, online.

Folyamatosan bővülő árukínálattal, magas minőségű termékek hosszú sorával várja cégünk, a Hungaro Management Kft. webáruháza! 25 éves tapasztalattal végezzük a szállodaellátást, garantáljuk a legjobb nagykereskedelmi árat. Biztonságos módon, költséghatékonyan szerezheti be azokat a fürdőszobai kellékeket és más eszközöket, amelyek nélkülözhetetlenek szálláshelye színvonalas üzemeltetése során. Széles kínálatunkban megtalálhatók a törölközők, a hajszárítók, a kézszárítók és a takarító személyzet által használt eszközök is. Nem szükséges több helyen nézelődni, és különböző időpontokban várni az elengedhetetlen árukat, hiszen nálunk időt és pénzt is spórolhat. Tekintse meg választékunkat, és informálódjon részletesen tevékenységünkről a www.hm.hu internetes oldalunkon!

Miért szerezné be külön a rengeteg szállodai kelléket, ha mindenhez hozzájuthat egy helyen? Egyszerűsítse le, és oldja meg költséghatékonyan az eszközök rendelését, vegye igénybe szállodaellátással foglalkozó cégünk színvonalas szolgáltatását! Bármilyen kérdése merül fel a szállítással vagy az árukkal kapcsolatban, rendelkezésére állunk elérhetőségeinken. Hívjon minket a 06-70-414-7853-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a rendel@hm.hu e-mail címünkre!