Nem tudja megoldani munkaidőben a költöztetést, de aggódik a magas árak miatt? A profi költöztetés lebonyolítható költséghatékonyan, hétvégi felár nélkül is, ugyanis lehetősége van az olcsó költöztetésre abban az esetben is, ha kizárólag hétvégén van rá ideje.

Bárhol kerül sor költöztetésre, minden esetben nagy odafigyelésre van szükség. Problémát okozhat a munkaidőben történő költöztetés, hiszen a munkánk, vagy más okok miatt előfordulhat, hogy nem tudjuk megoldani. A profi költöztetés és az olcsó költöztetés összeegyeztetése pláne nehéz, azonban találhatunk olyan céget, ahol a költöztetést egyéni kérésünk szerint, akár hétvégén is vállalják. Ilyenkor visszatarthatnak bennünket a magas árak, de jó hír, hogy találhatunk olyan szakembereket, akik a profi költöztetést hétvégi felár nélkül teljesítik.

A fővároson belül és kívül egyaránt vállaljuk a költöztetést a Simonspeed munkatársaiként. Hétvégi felár és emeleti díj nélkül igényelheti szolgáltatásainkat. Teljes lakás, iroda és raktár költöztetése, valamint egy-egy bútor, vagy más termék fuvarozása esetén is számíthat a segítségünkre. Amennyiben úgy döntött, hogy külföldre költözik, vagy éppen onnan szeretne hazaköltözni, szintén kereshet minket, ugyanis a határon túl is vállaljuk az olcsó költöztetést. Részletes információt nyújtunk díjainkról, így előre kiszámíthatja, mennyibe kerülne Önnek a költözés. Helyszíni felmérést is végzünk, így még pontosabb képet kaphat a felmerülő költségekről és a szükséges időráfordításról. Profi szakemberekkel, kedvező feltételekkel dolgozunk. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.koltozes-butorszallitas-budapest.hu címen megtalálható internetes oldalunkon!

Költözzön új otthonába gördülékenyen, költséghatékonyan és gyorsan! Ha időhiánnyal küzd a hétköznapokban, bízza ránk a költöztetést hétvégén! Egyeztessen időpontot, és tegye fel kérdéseit a 06-30-966-3915-ös telefonszámunkon, vagy kérje ajánlatunkat a weboldalunkon keresztül!