Mindennapos tevékenységei közé tartozik a csekkek kiküldése? Online megrendelésekkel, vagy más olyan munkával foglalkozik, aminek része az, hogy rengeteg embernek kell eljuttatnia a különböző összegeket tartalmazó csekkeket? Sokat könnyíthet és gyorsíthat a feladatok megoldásán, ha a cége adataival előre kitöltött csekkeket használ.

A csekkek olyan nyomtatványok, amelyekre szinte minden területen szükségünk van. Ezeken fizetjük be a rezsiköltségeinket, valamint a különböző online megrendelések során is csekkeket használunk fel. Ha olyan szolgáltatást nyújtunk, amely során biztosítanunk kell a csekkeket, naponta rengetegre lehet szükségünk. A csekkek többféle információt tartalmaznak, amelyek egy része állandó; ilyen például a cégünk adatairól szóló rész. Gyorsíthatunk munkánkon, ha a csekkek nyomtatásakor előre kitöltést választunk, illetve az is fontos, hogy mindig a rendelkezésünkre álljon a megfelelő mennyiség, hiszen ha elfogynak, a munka is leáll.

Csekkeket és egyéb nyomtatványokat is találhat egy helyen, a Gléda Kft.-nél. A csekkek rendelését online is lebonyolíthatja, amihez mindössze egy, a honlapunkon megtalálható űrlap kitöltésére van szükség. Alap- vagy teljes kitöltéssel egyaránt igényelheti a csekkeket, és a csekkek nyomtatását rövid határidőn belül teljesítjük.  Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy hatékonyabban és gyorsabban végezze munkáját. Amennyiben a csekkeken kívül más nyomtatványokat is rendszeresen használ, ezekhez szintén hozzájuthat nálunk. Tájékozódjon részletesen tevékenységünkről és az általunk nyújtott termékekről a www.gledanet.hu címen megtalálható weboldalunkon!

Rendeljen mindig megfelelő mennyiséget a szükséges csekkekből, és végezze gördülékenyen, ráadásul egyszerűbben a munkáját! Jelezze felénk a csekkek nyomtatásának igényét, és jusson hozzá kedvező áron az előre kitöltött csekkekhez! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-1-466-0726-os telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk e-mailt a gleda@gledanet.hu címünkre!