Úgy gondolja, hogy jót tenne néhány közös rendezvény munkavállalóinak? Szeretné, ha együttműködőbb lenne a csapat? Annak érdekében, hogy egyre több sikert érjen el, és a dolgozók is elégedettek legyenek, érdemes kiemelt figyelmet fordítania a csapatmunkára. Különleges csapatépítő programokkal közelebb hozhatja egymáshoz az embereket, és elősegítheti a sikeresebb közös munkát.

A gondosan megszervezett csapatépítő programok során megismerhetik egymás erősségeit és gyengeségeit a résztvevők. Ezáltal könnyebb lesz támogatni egymás munkáját és fejleszteni az egyéni képességeket. A jó hangulat, a színes csapatépítő programok mindegyikünk számára előnyösek. Szabadtéren és beltéren egyaránt lehetőségünk van különböző játékokra. A legjobb, ha profi szolgáltató segítségét kérjük, ahol már előre megszervezett, magas színvonalú csapatépítő programokkal várnak ránk.

Szórakoztatás és csapatépítés céljából SZEDA rekreáció csapatunk tagjai színvonalas szolgáltatást nyújtanak. Az általunk szervezett csapatépítő programokon garantált a vidám hangulat. Egyedülálló élményekkel távozhat minden résztvevő, ha ránk bízza a csapatépítő programok szervezését és lebonyolítását. Érdeklődésnek és létszámnak megfelelően választhat a többféle csapatépítő program közül. Kategóriánként jelenítettük meg a különféle szabadtéri és beltéri lehetőségeket. Több, mint 80 választható csapatépítő programmal várjuk, amelyek során nem kell aggódnia a felszerelések miatt sem, sőt, biztosítjuk a szükséges oktatást, és fotókat is készítünk. Tudjon meg többet arról, hogy miért éri meg nálunk tartani a csapatépítő programokat, látogasson el www.szeda.hu internetes oldalunkra!

Feledkezzen meg a szürke hétköznapokról az általunk nyújtott csapatépítő programok segítségével! Támogassa munkavállalói egyéni készségeinek fejlesztését, és járuljon hozzá a kiváló csapatmunkához! Vegye igénybe színvonalas szolgáltatásunkat akár már a következő hetekben! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-30-485-4167-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@szeda.hu e-mail címünkre!