A medence elsősorban a nyári élmények közé tartozik. Ha ezt a szót halljuk, akkor leginkább egy kéklő vizű medence jelenik meg a lelki szemeink előtt: körös-körül rekkenő hőség, a levegőt perzselő forróság remegteti, minden egy hűs csobbanásért kiált. De mi a helyzet azokkal, akik nemcsak nyáron tudják elképzelni magukat a medencéjükben? Az ő számukra is van megoldás, amit úgy hívnak, hogy a medence hőszivattyús fűtés!

A medence hőszivattyús fűtése arra való, hogy biztosítsa a medence vizének optimális hőmérsékletét és kellemes melegre felfűtse, ha odakint már csipősebbé kezd válni a levegő.

A hőszivattyú nagyszerűsége abban áll, hogy a medence vizének felfűtéséhez szükséges energia 75%-kát nem máshonnan, mint a környező levegőből nyeri! Ez azt jelenti, hogy a maradék 25%-ot kell csupán a villanyáramból kinyernie. Ennek köszönhetően a fűtésre szánt energiának csak egy kis részét kell villanyáramból finanszírozni. Felhős időben is működik, csendesen üzemel és megbízhatóan melegít! Egy olyan beruházásról van szó, ami sokszorosan megéri az árát, a medence hőszivattyús fűtésével ugyanis hosszú távon élvezhetjük a medencénket és egész évben kihasználhatjuk azt! Nem kell hanyagolnia a medencéjét a nyár végével sem, csak kapcsolja be a hőszivattyús fűtést és csobbanjon!

A www.rifeng-hoszivattyu.hu weboldalon megismerheti, hogy milyen kedvező lehetőséget kínálunk a medencéje fűtésére! A medence hőszivattyús fűtésében nem fog csalódni, hiszen garantáljuk, hogy elégedett lesz az eredménnyel, méghozzá úgy, hogy közben még spórolhat is és energiát sem pazarol közben. Fűtse medencéjét hőszivattyúval és fürdőzzön gondtalanul akkor is, amikor már elköszönt a nyár! A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken felveheti velünk a kapcsolatot és bővebb tájékoztatást kérhet termékeinkről valamint szolgáltatásainkról!

A +36-20/268-9757-es telefonszámon és a tibor.sulyok@gmail.com e-mail címen is elérhet minket, ha kíváncsi ajánlatunkra!