Rendkívül stresszes mindennapokat él meg, és rendszeresen konfliktusok adódnak családi életében? Nehézséget okoz a gyereknevelés vagy párjával vitatkozik sokat? Fontos, hogy a problémák okai kiderüljenek, és megfelelő módon legyenek kezelve. Speciális módszer alkalmazásával csökkenthető a stressz és folyamatos változást tapasztalhat. Jó pszichológus segítségével megszüntetheti a testi, lelki, szellemi panaszokat.

Rohanó, munkával teli életvitelünk stresszes helyzetek kialakulásához vezet. Minél többet dolgozunk, annál kevesebb időt tudunk magunkra fordítani. A megoldatlan problémák folyamatosan gyűlnek, és eljön az idő, amikor már nem tudunk megbirkózni velük. Ez sajnos családunkra is kihat, hiszen nem biztos, hogy megfelelő módon viselkedünk párunkkal vagy gyermekünkkel. Gyakran előfordul, hogy nem csak nekünk, hanem nekik is nehézségeik vannak, és ez még több konfliktushoz vezethet. Fontos, hogy elegendő időt szánjunk magunkra, hiszen a testi, lelki, szellemi panaszok összefüggnek egymással. Ha megpróbáljuk feltárni gondjaink okait, és ez sikerül is, könnyebben állunk hozzá szeretteink problémáihoz. Egyszerűbben, és rövidebb idő alatt juthatunk megoldáshoz, ha pszichológus tanácsát kérjük. Gondjainkat bizalmasan megoszthatjuk, és egy szakember módszereivel valószínű, hogy hamarabb fény derül a testi, lelki, szellemi panaszok okaira.

Személyiség és képesség vizsgálatokkal, tesztekkel várom a hozzám forduló, problémákkal küzdő embereket. Igyekszem mindent megtenni annak érdekében, hogy a családi, illetve egyéni nehézségek megoldódjanak. Jelentős mértékű életminőség változást tapasztalhat, ha őszintén beszél a gondjairól, és elfogadja segítségemet. Részletesen informálom az általam alkalmazott módszerekről, tudjon meg többet megbízható szolgáltatásomról a www.szakpszichologusbudapest.hu weboldalamon!

Javítson közérzetén, szüntesse meg a testi, lelki, szellemi panaszait, és éljen boldogabb életet családjával! Érdeklődjön időpont egyeztetés céljából a 06-1-316-3009-es telefonszámuon vagy írjon üzenetet a dr.szentmiklossy.margit@t-online.hu e-mail címre!