Megbízható eszközt keres annak érdekében, hogy biztosítsa a munkások biztonságos közlekedését? Különböző, csúszós anyagok kerülhetnek a talajra, és szeretné ezektől megóvni az arra járó embereket? A GRP járórácsok kiváló megoldást nyújtanak!

A biztonságos közlekedést lehetővé kell tennünk az utakon, a munkaterületeken, és minden helyen, ahol emberek mozognak. Előfordulhat, hogy az ipari tevékenységek során különböző anyagok, hulladékok kerülnek a padlóra, de ilyenkor is lehetővé kell tennünk a csúszásmentes, biztonságos átjárást. Erre a célra szolgálnak a GRP járórácsok, amelyeket egyéni igényünk szerinti méretben rendelhetünk meg.

A GRP járórácsok azonnal elérhetőek a Rinivi Antislip Kft. raktárából. Különböző méretekben kaphatóak, más-más alapanyagokból készültek, így a felhasználási célnak megfelelően biztosítják a balesetmentes közlekedést. Termékeink csúszásmentesek, így megóvhatja munkásai biztonságát. Beltéren és kültéren egyaránt alkalmazhatóak, alacsony karbantartási igénnyel rendelkeznek, költséghatékonyan használhatóak és egyszerűen szállíthatóak. Az általunk kínált GRP járórácsok minden követelménynek megfelelnek:

  • Kiválóan ellenállnak a különféle vegyi anyagoknak.
  • Kielégítik a tűzállósági igényeket.
  • Ergonomikus kialakításúak.
  • Rendkívül tartósak.
  • Gazdaságos és biztonságos megoldást nyújtanak.

A GRP járórács leginkább ipari igényekhez fejlesztett burkolat. Részletes információt nyújtunk a méretekről, de ha ezektől eltérő, egyedi méret rendelését tervezi, akkor is készséggel állunk rendelkezésére. Szerezzen bővebb információt a GRP járórácsok előnyeiről és cégünk egyéb szolgáltatásairól a www.necsusszel.hu internetes oldalunkon!

Akadályozza meg a balesetek kialakulását speciálisan kialakított, strapabíró GRP járóráccsal! Biztosítsa a gondtalan közlekedést szélsőséges körülmények között is! Megrendelés ügyében, és felmerülő kérdéseivel keressen bennünket a 06-24-898-131-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@necsusszel.hu e-mail címünkre!