Alig várja, hogy beköltözzön új otthonába? Rengeteg feladat van hátra, hiszen még el sem kezdte a lakberendezést? Bármilyen ötletei is vannak, érdemes elgondolkodnia azon, hogy egyetlen szolgáltatót bíz meg az egyedi bútorok tervezésével, így rengeteg időt és energiát megspórolhat, ráadásul költséghatékonyabban is járhat el!

Otthonunk berendezése rendkívül időigényes feladat. Több szempontot kell figyelembe vennünk annak érdekében, hogy tökéletes eredményt érjünk el. A széles termékkínálatnak köszönhetően lehetőségünk van egyéni stílusunk szerint kialakítani a helyiségeket, azonban nem mindegy, milyen anyagokból választjuk a különböző elemeket. A konyha, a nappali és a fürdőszoba mind más-más funkciót tölt be lakásunkban, és egymástól eltérő tulajdonságokra kell kiemelten ügyelnünk. Nem érdemes külön-külön beszerezni az eszközöket, hiszen dönthetünk az egyedi bútorok gyártása mellett is, sőt, kiváló ötlet, ha olyan szolgáltatót bízunk meg a munkálatok teljesítésével, ahol a teljes lakás bebútorozását vállalják. Így időt és energiát takaríthatunk meg, és tökéletes harmóniát termethetünk az egyes helyiségek között.

Különleges megjelenést kölcsönözhet otthonának, ha a Dream Mobili Kft.-re bízza az egyedi bútorok tervezését. 3D látványtervezést alkalmazunk, így még az egyedi bútorok gyártását megelőzően módosíthat a terveken. Teljes mértékben számíthat ránk a stílusos kialakítás elkészítésében. Gardróbszekrények, lebegő polcok, tolóajtók kivitelezését, lépcsők kialakítását és egyéb egyedi bútorok gyártását tekintve egyaránt rendelkezésére állunk. Szerezzen bővebb információt szolgáltatásainkról a www.trendikonyha.hu honlapunkon!

Rendelje meg otthona teljes bútorzatát egyetlen helyről! Egyedi bútorok gyártása, lakása stílusos berendezése céljából forduljon hozzánk bizalommal! Valósítsa meg terveit könnyedén a mi segítségünkkel! Lépjen velünk kapcsolatba telefonon, a 06-70-948-6233-as számunkon, vagy írjon nekünk a trendikonyha@gmail.com e-mail címünkre!