Cserére várnak a régóta használt fogaskerekek, vagy új berendezések építését tervezi, és ehhez lenne szükség rájuk? Egyedi szerkezetekhez szeretne fogaskerekeket, ezért speciális megoldást keres? A fogaskerékgyártás megvalósítható egyéni kérései alapján is, ha profi cégre bízza a feladatot.

Szinte már mindenhol találkozhatunk fogaskerékkel. Egyedi kialakítású alkatrész, amelyre fogazat van készítve. Azokat a tengelyekre erősített fogaskerék párokat, amelyek egymással kapcsolódnak és elfordulnak, fogaskerékhajtásnak nevezzük. Tengelyelrendezés és teljesítményfolyam szerint is megkülönböztethetjük őket. A berendezések működtetése során szükségünk lehet forgómozgásra vagy teljesítmény átvitelre; ennek megfelelően kell kiválasztanunk a legideálisabb eszközöket. Az evolvens fogazatú fogaskerék nem érzékeny a tengelytáv megváltozására, aminek köszönhetően több szempontból előnyös az alkalmazása. A korszerű, többféle fogaskerék gyártási eljárások lehetővé teszik, hogy bármilyen tengelytávot meg tudjunk valósítani.

Korszerű technológia alkalmazásával, megbízható eszközökkel, és hozzáértő szakembereink munkájával végezzük a fogaskerékgyártást a Rák és Rák Fogaskerékgyártó Bt.-nél. Több mint 80 éve tevékenykedünk sikeresen. A feladatok precíz ellátásával, a határidők pontos betartásával igyekszünk eleget tenni minden megrendelőnk igényeinek. Gyorsan, versenyképes áron teljesítjük a ránk bízott teendőket. Akár egyedi elképzelések alapján is vállaljuk a fogaskerékgyártást. Nagy gondot fordítunk a termékminőség folyamatos fejlesztésére. Figyelemmel kísérjük a munkaerő-piaci igényeket, valamint eleget teszünk az európai uniós elvárásoknak is. Előtérbe helyezzük a környezettudatosságot, így kiemelten ügyelünk a szelektív hulladékgyűjtésre, illetve az újrahasznosítás, a környezetszennyezés elkerülésére. Egyenes és ferde fogú, evolvens, hengeres fogaskerekek gyártását vállaljuk, többféle eljárást alkalmazunk. Informálódjon módszereinkről részletesen a www.fogaskerekek.hu honlapunkon!

Valósítsa meg terveit könnyedén, egyéni igényei szerint történő fogaskerékgyártással! Bízzon meg bennünket, és működtessen hosszú időn keresztül helytálló berendezéseket! Ossza meg velünk elképzelését, és tegye fel kérdéseit a 06-1-369-8006-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@fogaskerekek.hu e-mail címünkre!