Szeretné más helyen tárolni régi bútorait, vagy eladásra szánja őket? Netán költözés előtt áll, és magával viszi az örökölt tárgyakat is? Az antik bútorok szállítása nagy odafigyelést igényel, hiszen könnyebben sérülhetnek, mint az újak, valamint a súlyuk is eltérhet a megszokottól. Nem kell aggódnia a megoldás miatt, hiszen egy profi költöztető cég megfelelően látja el a feladatokat.

Szinte mindegyikünk átesett már költözésen, így tisztában vagyunk vele, milyen körülményes. Ha antik bútorok szállítását kell megoldanunk, akkor még inkább oda kell figyelnünk az épségükre. Bármilyen távolságról, és bármekkora mennyiségű antik bútor szállításáról van szó, sokat könnyíthetünk a helyzeten, ha tapasztalt szakemberekre bízzuk a teendőket. A tárgyak állapota megóvható gondos csomagolással, körültekintő rakodással és megbízható fuvarozással. Amennyiben az átlagosnál nagyobb és nehezebb antik bútorok szállítására van szükség, akkor sem kell aggódnunk. Egy profi szolgáltató segítségével bármilyen feladatot könnyedén megoldhatunk.

Gyors, gondos és szakszerű költöztetést vállalunk, valamint eleget teszünk egyéni igényeinek az antik bútorok szállítása esetén is. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, így ránk bízhatja értékei precíz becsomagolását, rakodását, és a szállítást is. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy rövid idő alatt kerüljenek az új helyükre a használati tárgyai. Biztos lehet abban, hogy a költözés végén sérülésmentes állapotban lesznek a bútorok. Tudjon meg többet színvonalas tevékenységünkről a www.bauerkoltoztetes.hu internetes oldalunkon!

Tudja biztonságban használati tárgyait költöztetés során is! Oldja meg egyszerűen az antik bútorok szállítását a mi segítségünkkel! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, és állítsa régi értékeit sérülésmentes állapotban új helyükre! Keressen fel bennünket a megfelelő időpont egyeztetéséért! Hívjon minket a 06-1-281-1881-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@bauerteher.hu e-mail címünkre!