Cégalapításon gondolkodik, de még nem tudja, hogy pontosan hogyan valósítja meg, vagy már konkrét elképzelései vannak, ezért szeretne tisztában lenni azzal, mi a különbség a többszemélyes és egyszemélyes Kft. között? A két lehetőség több szempontból eltér egymástól, ezért fontos, hogy részletesen informálódjon a cégalapítás költségeiről és a szabályokról.

Cégalapítás esetén többféle megoldás közül válaszhatunk, ugyanis többszemélyes és egyszemélyes Kft. létrehozása egyaránt megvalósítható, azonban mielőtt eldöntjük, hogy pontosan milyen céget alapítunk, fontos tisztában lennünk a követelményekkel. Egyszemélyes Kft. esetében alaptó okirat készül. A cégbírósághoz történő bejelentést megelőzően a társaság rendelkezésére kell bocsátanunk a társaság vagyoni hozzájárulását; ezt a társasági szerződésben kell megtenni. Nem kötelező a könyvvizsgáló alkalmazása. Nagyrészt a többszemélyes társaságokra vonatkozó szabályokat kell figyelembe vennünk. Kiskorú is lehet tulajdonos, de csak akkor lehet vezető tisztségviselő, ha nagykorú cselekvőképességében nem korlátozott. Többszemélyes Kft. előre meghatározott összegű törzsbetétekből álló törzstőkével alapítható, aminek meg kell haladnia a 3 millió forintot. Nem maradhat el a tulajdonosi kör, a társasági vagyon, a székhely, a telephely, illetve a működési elv meghatározása, az ügyvezető kinevezése, a pontos cégnév megadása, valamint a felmerülő költségek megállapítása. A legjobb, ha szakemberek tanácsát kérjük, és az online cégalapítást választjuk.

Sokoldalú szolgáltatást nyújtunk a cégalapítás terén a CégalapításMost.hu Kft.-nél. Informáljuk a tudnivalókról, és felhívjuk a figyelmét az előírások betartására. Rugalmasan és gyorsan biztosítunk időpontot az okiratok aláírására; az ezt követő néhány napon belül meg is történik a cégbejegyzés. Többszemélyes és egyszemélyes Kft. alapítása esetén egyaránt rendelkezésére állunk. Informálódjon részletesen szolgáltatásainkról és az online cégalapítás menetéről a www.cegalapitasmost.hu weboldalunkon!

Gondolja át, hogy a többszemélyes és az egyszemélyes Kft. közül melyik lehetőség jár több előnnyel! Kérjen tájékoztatást a cégalapítás költségeiről és más tudnivalókról, hogy minden információ a birtokában legyen! Használja ki az online cégalapítás előnyeit! Amennyiben kérdés merül fel, keressen minket az info@cegalapitasmost.hu e-mail címünkön, vagy telefonon, a 06-70-217-5701-es számunkon!