Egyre több szemét gyűlik össze az irodai munka közben? Megbízható megoldásra van szüksége annak érdekében, hogy az elhasznált anyagok újrahasznosításra kerüljenek? A szelektív hulladék gyűjtése, majd az irodai hulladékok szállítása egyszerűen elvégezhető, ha felkészült szolgáltató segítségét kéri!

Napjainkban rendkívül kiemelkedő szerepe van a szelektív hulladékgyűjtésnek. A legtöbb munkaterületen hatalmas mennyiségű szemét halmozódik fel, amelyeket nem biztos, hogy megfelelően kezelünk. Az egyik legfontosabb lépés, hogy gondoskodjunk a szeletív hulladék gyűjtéséről. Igényeink szerint rendelhetjük meg a megfelelő méretű és típusú tárolókat. Az irodai hulladékok szállítását érdemes profikra bíznunk, akik teljes körű szolgáltatást nyújtanak számunkra. Minél többen alkalmazzuk az előírásoknak megfelelő, megbízható módszereket, annál többet teszünk a környezetvédelemért.

Rugalmas és gyors megoldást nyújtunk az irodai hulladékok szállításában az Újmajor.Com Kft. munkatársaiként. Rendszeresen és alkalmanként is vállaljuk az irodai hulladékok szállítását, emellett hasznos tanácsokkal látjuk el annak érdekében, hogy könnyedén megvalósulhasson a szelektív hulladékgyűjtés és a megfelelő tárolás. Úgy gondoljuk, hogy rendkívül fontos a környezetünk óvása, ezért hatékonyan segítünk megszabadulni a szeméttől. Ránk bízhatja a komplex hulladékgazdálkodást is, ami a hulladékhasznosításon alapul. Környezetvédelmi engedélyünk az ország egész területére kiterjed. Amennyiben pedig nem csak az irodai hulladékok szállításához van szüksége támogatásra, hanem építési törmelék eltávolítására van szüksége, szintén számíthat ránk. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.ujmajor.com internetes oldalunkon!

Tartsa tisztán környezetét, gondoskodjon megfelelő módon a szemét tárolásáról és eltávolításáról! Bízza ránk az irodai hulladékok szállítását, és kérje tanácsunkat a szelektív hulladékok gyűjtésével kapcsolatban! Keressen fel bennünket a 06-20-935-6996-os vagy a 06-20-449-8080-as telefonszámunkon, illetve küldjön nekünk üzenetet az info@ujmajor.com e-mail címünkre!