Tetoválás készíttetésére készül, és szeretné a bőrét megóvni a káros hatásoktól? Tervezi a strandolást, a napozást, ezért szüksége van megbízható tanácsokra? A tetoválások UV elleni védelme nagyon fontos, ezért nem célszerű figyelmen kívül hagynia a tetoválószalon munkatársainak javaslatait.

Régóta tudjuk az UV sugarakról, hogy az égető hatáson kívül más negatívumokkal is járnak: öregítik a bőrünket, és pigmentzavarokat is okozhatnak. Jó, ha tudjuk, hogy nem csak a tűző napon kell erre számítanunk. Különféle termékekkel védekezhetünk ellene, viszont fontos, hogy alaposan átgondoljuk, pontosan milyen anyagokat használunk fel. Egyre többen döntünk a tetoválás készítése mellett, mert az egymástól eltérő ábrák, feliratok, szimbólumok saját egyéniségünket fejezik ki. Választhatunk színes, vagy fekete-fehér tetoválásokat, és csak ránk van bízva, hogy hova helyezzük őket. A nyári melegben sok időt töltünk a napon, vízparton, ahol egy percre sem szabad megfeledkeznünk a tetoválások UV elleni védelméről. A gyógyulási időszakban teljes mértékben védenünk kell tetoválásunkat a napsugárzástól. Később pedig a megfelelő módon szükséges gondoskodnunk arról, hogy ne fakuljanak ki a színei. A tetoválószalon tapasztalt szakemberei részletesen tájékoztatnak bennünket a tennivalókról, és ha betartjuk ezeket, hosszú éveken át elégedettek lehetünk a végeredménnyel.

Kellemes környezetben, megbízható és tapasztalt munkatársainktól igényelheti a tetoválás készítését az SC-Tattoo Kft. győri üzletében. Felkészülten valósítjuk meg egyéni elképzeléseit, ha pedig nincs ötlete, abban az esetben is segítségére vagyunk. Részletesen informáljuk a tetováláskészítést követő kezelés menetéről, hogy sehol ne adódjon problémája. Kiemelt figyelmet fordítunk a tetoválások UV elleni védelmére, így ezzel kapcsolatban is alapos tájékoztatást nyújtunk. Tudjon meg többet sikeresen működő tetoválószalonunkról a www.tattoosilver.hu internetes oldalunkon!

Döntsön bátran új tetoválása készítése mellett, de ne feledkezzen meg a tetoválások UV elleni védelméről! Kérjen tanácsot bátran, tervezett és meglévő tetoválásának ápolása munkatársainktól! Időpont egyeztetéséért hívjon minket a 06-20-497-5171-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a tattoosilver@gmail.com e-mail címünkre!