Nélkülözhetetlen eszközzé vált a targonca, ugyanis csak ezzel tudja megoldani az áruk mozgatását? Időszakosan van szüksége erre a hatékony járműre, vagy hosszú távra tervez, de költséghatékony megoldást keres? Lehetősége van használt targonca megvásárlására, és targonca bérlésére is, azonban mielőtt döntést hoz, fontos, hogy átgondoljon néhány szempontot.

A targonca szinte minden raktári munkaterületen nélkülözhetetlen eszköznek számít. A nagy súlyú és méretű áruk mozgatását gördülékenyen tudjuk végezni, ha rendelkezésünkre áll ez a hatékony gép, azonban nem biztos, hogy beruháznánk egy új targoncára. Ilyen esetben mérlegelnünk kell, hogy milyen gyakran vennénk igénybe, és pontosan mit mozgatnánk vele. Ha csak ritkán használnánk, legjobb döntés a targonca bérlése, amennyiben pedig szükségünk van saját, bármikor üzembe helyezhető targoncára, viszont költséghatékony megoldást keresünk, célszerű a használt targonca vásárlása mellett döntenünk. Mindkét esetben tanácsos átgondolnunk, hogy milyen munkakörnyezetben dolgozunk majd vele. A teherbírása, a működési módja, valamint az emelőszerkezet és a váltó típusa mérvadóak!

Ellenőrzött, megbízható, használt targoncák különböző típusai állnak rendelkezésére a Tibatech Kft. targoncaszalonjában. Fontosnak tartjuk, hogy jól válasszon, és eredményesen végezze a munkáját, ezért hasznos tanácsokkal látjuk el. Megbízható forrásból szerezheti be használt targoncáját, ha hozzánk fordul. Amennyiben csak időszakonként van szüksége rá, lehetőséget nyújtunk a targonca bérlésére, így szintén költséghatékony megoldásra juthat. Tájékozódjon részletesen szolgáltatásainkról a www.targoncaszalon.hu internetes oldalunkon!

Teremtsen kedvező körülményeket a gondtalan munkavégzéshez! Biztosítson olyan eszközöket, amelyek által gyorsabbá és hatékonyabbá válnak a munkafolyamatok! Kifogástalanul működő, használt targoncák beszerzéséért forduljon hozzánk! Jelezze felénk egyéni igényeit, és jusson hozzá a szükséges járműhöz kedvező feltételek mellett! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-30-277-1252-es telefonszámunkon!