Ablakai nem töltik be szigetelő képességüket megfelelően? Túl sokat fizetett az előző fűtési időszakban? Szeretné a kellemetlenségeket időben megelőzni? A komfortos életvitelhez nem csak a korszerű fűtési rendszer tartozik hozzá, hanem a kiváló minőségű nyílászárók is. Ha nincs megelégedve ezekkel, célszerű az ablakcserét még a téli hónapok előtt megoldania.

Hamarosan beköszönt a hosszabb ideig tartó hideg, amire érdemes minél hatékonyabban felkészülni. Fűtésrendszerünk ellenőrzése nélkülözhetetlen, azonban nem elegendő; nagyon sok múlik a nyílászárók minőségén is. Hiába rendelkezünk kiváló fűtőeszközökkel, ha az ablakok helytelenül záródnak, és lehetővé teszik a szellőzést. Jelentős mértékben csökkenthetünk költségeinken, és kényelmesebben élhetünk, ha gondot fordítunk az ablakcserére. Ugyan ez vonatkozik a klíma használatára is, hiszen elavult nyílászárókkal nem tudjuk a megfelelő hőmérsékletet gazdaságosan biztosítani.

A Thermoklíma Bau-Ker Kft. felkészülten nyújt segítséget az ablakcserében. Ingyenes felmérést végzünk, ezt követően pedig tanácsot adunk az ablakcserét illetően. Ha az ablakcsere során más kiegészítőket is igénybe venne, mint például a szúnyoghálók felszerelése, vagy az ablakpárkányok beépítése, szintén rendelkezésére állunk. Érdemes a műanyag ablakok mellett döntenie, ugyanis ezek rendkívül jó ár-teljesítmény aránnyal, környezetbarát és energiatakarékos tulajdonságokkal jellemezhetőek. Karbantartásuk és tisztításuk egyszerűen elvégezhető, így emiatt sem kell aggódnia. Megbízható eszközökkel, tapasztalt szakemberekkel teljesítjük az ablakcserét. Amennyiben a központi fűtés, illetve a gázszerelés megoldására, vagy klímára van szüksége, szintén a segítségére vagyunk, így teljes körű szolgáltatást vehet igénybe, és időtakarékosan, költséghatékonyan járhat el. Tudjon meg többet színvonalas szolgáltatásainkról a www.thermoklima.hu internetes oldalunkon!

Küszöbölje ki a hőveszteséget kifogástalan nyílászárók beépítésével! Hozzon létre komfortos és biztonságos otthont azáltal, hogy megfelelő eszközöket használ! Bízza ránk az ablakcserét, és igényelje bátran az egyéb kiegészítők beszerelését is! Kérdései esetén, valamint kivitelezés céljából vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-503-2910-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a thermoklima.bau@gmail.com e-mail címünkre!