Itt az ideje, hogy megszerezze B kategóriás jogosítványát? Nem szeretné tovább halogatni, ugyanis egyre nagyobb szüksége van egy gépjárműre? Nehézséget okoz az órákra való bejárás, ugyanis dolgozik, vagy egyéb tanulmányokat folytat? Probléma nélkül végezheti el a KRESZ tanfolyamot, hiszen lehetősége van e-learning KRESZ-re jelentkezni.

A B kategóriás jogosítvány szinte már mindegyikünk számára elengedhetetlen. Kényelmünket szolgálja, ha saját autóval indulhatunk útnak, és egyéni időbeosztásunk szerint, menetrendek nélkül közlekedhetünk. Ha úgy érezzük, hogy mindenképp szükségünk van B kategóriás jogosítványra, nem érdemes tovább várnunk. Munkánk és tanulmányaink mellett is szert tehetünk az elvárt elméleti tudásra. Az e-learning KRESZ-en egyszerűen bővíthetjük ismereteinket anélkül, hogy bárhova mennünk kellene. Meghatározott idő áll rendelkezésünkre a tananyag hozzáférését tekintve. Ezt követően sikeres vizsgát tehetünk, és jelentkezhetünk a gyakorlati órákra.

Egyéni képességeihez mérten nyújtunk színvonalas szolgáltatást a TIBLEX-LEX Bt. Talentum autósiskolájában. Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy kényelmesen, egyéni igényei szerint tudjon a vizsgákra felkészülni. Lehetőséget adunk az e-learning KRESZ tanfolyamra, így bárhol és bármikor tanulhat, amikor éppen ideje van rá. Rendkívül egyszerűen jelentkezhet, és könnyedén hozzájuthat a programhoz. Interaktívan, képek és szimulációk segítségével sajátíthatja el a nélkülözhetetlen elméleti tudást. A tananyag hozzáférési ideje 60 óra 90 napig. Informálódjon a jelentkezési feltételekről és autósiskolánk tevékenységéről a www.talentum-autosiskola.hu weboldalunkon!

Készüljön fel otthon a KRESZ vizsgára, saját időbeosztása szerint! Jusson hozzá a szükséges ismeretekhez könnyedén, otthonában! Jelentkezzen e-learning KRESZ tanfolyamra színvonalas autósiskolánkban! Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-269-1023-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@talentum-autosiskola.hu e-mail címünkre!