Rendszeresen szüksége van különböző méretű és típusú kefékre? Háztartási munkálatok, vagy esetleg ipari alkalmazás céljából folyamatosan használja ezeket a hasznos eszközöket? Bármilyen fajta kelléket igényel, érdemes kefekötő szolgáltatóhoz fordulnia, ahol egyéni kérései szerint biztosítják a megfelelő mennyiségű és minőségű termékeket.

Szinte mindenhol találkozhatunk különböző kefékkel, amelyek nagymértékben megkönnyítik a munkánkat. A háztartási feladatok ellátása során, valamint a különböző ipari teendők alkalmával is szükségünk van ezekre az egyedi kellékekre. A kefekötő munkája két részfolyamatra tagolódik. Az egyik teendő a kefék és ecsetek foglalatának elkészítése, ami többféle módon valósítható meg. Ezt követően kerül rögzítésre a szőr, vagy sörte. A drótkefe drótsodrással készül. Akár egy-egy darab, akár pedig jó néhány kefe, vagy ecset beszerzése előtt állunk, érdemes színvonalasan és régóta tevékenykedő kefekötőt választanunk.

Az 1001 Kefe Bt. természetes anyagokból készülő kefék gyártásával foglalkozik. A használati cél szerint puha, vagy kemény, merev sörtékkel látjuk el az eszközöket. A fejlődő technológiának köszönhetően nem kerülhetik el figyelmünket a modern műanyag alapanyagok. Saválló, illetve hőálló anyagokkal szintén dolgozunk, így a munkaterületének maximálisan megfelelő termékeket biztosítjuk. Kefekötő szolgáltatásunk kiterjed a háztartási, az élelmiszeripari, a mezőgazdasági kefék, valamint az ecsetek gyártására is. Tekintse meg referenciáinkat, és informálódjon részletesebben tevékenységünkről a www.1001kefe.hu internetes oldalunkon!

Tegye lehetővé a gördülékeny és alapos munkavégzést kiváló minőségű, könnyedén használható eszközökkel, amennyiben pedig megrendelői számára keres kifogástalan kellékeket, biztosítsa a lehető legjobb minőséget számukra! Forduljon kefekötő szakembereinkhez elérhetőségeinken: hívjon minket a 06-1-322-7344-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az 1001kefe@gmail.com e-mail címünkre!