Folyamatosan szüksége van a strapabíró raklapokra, ugyanis áruk tárolásával, szállításával foglalkozik? Netán vállalja egyedi eszközök készítését, amelyeket raklap felhasználásával valósít meg? Bármi is a cél, érdemes a használt raklapok beszerzésén gondolkodnia. Ezen a módon, valamint a sérült raklapok javítása során költséghatékony, ugyanakkor megbízható megoldáshoz juthat.

A logisztika nélkülözhetetlen eszköze a raklap. A világ minden táján óriási mennyiségű raklapot gyártanak. Országunkban különböző méretű és anyagú raklapok állnak rendelkezésünkre. Munkaterületünknek megfelelően választhatjuk ki a legmegfelelőbb szerkezeteket. Felhasználási mód alapján megkülönböztethetünk egyutas és többutas raklapokat. A legnépszerűbb raklapok fából készülnek, amelyek kiválóan biztosítják a nagyobb súlyú és méretű termékek tárolását. Más, rendszeresen használt eszközökhöz hasonlóan a raklapok is sérülhetnek. Az állandó használat következményeként megmutatkoznak rajtuk az elhasználódás jelei. A kopások, repedések, törések miatt nem tudjuk megfelelően elhelyezni a termékeket. Ilyenkor rögtön a csere jut eszünkbe, hiszen nélkülözhetetlen elemeink közé tartoznak a munkafolyamatok során. Jó, ha tudjuk, hogy raklapjavítással újra kiváló állapotba hozhatjuk munkaeszközeinket; ez sokkal költséghatékonyabb döntés, mint az új raklapok megvásárlásra. Azonban, ha több raklapra van szükségünk, dönthetünk az egyéni igényeink szerint történő raklapkészítés mellett is. Érdemes alaposan átgondolnunk, hogy kifogástalan, használt raklapokkal, vagy új raklapok készítésével járunk jobban.

A Beho-Palett Kft. segítséget nyújt raklapok igénye esetén. Raklapok készítését és javítását egyaránt vállaljuk, amennyiben pedig használt raklapokra van szüksége, ugyanis költséghatékony módon és gyorsan szeretne hozzájutni hiányzó eszközeihez, szintén a legjobb helyen jár. Informálódjon tevékenységünkről részletesen a www.beho-palett.hu internetes oldalunkon!

Végezze munkáját könnyedén, biztosítsa a szükséges mennyiségű és méretű raklapokat folyamatosan! Akár raklapok javítására, raklapok készítésére, akár használt raklapok beszerzésére tart igényt, forduljon hozzánk bizalommal! Hívjon minket telefonon, a 06-30-852-3402-es számunkon, vagy írjon nekünk a beho@beho-palett.hu e-mail címünkre!