Szüksége lenne új rugókra? Fontos, hogy kifogástalan minőségű darabokat használjon, hiszen csak így biztosíthatja a gondtalan működtetést. Rugógyártásért érdemes nagy tapasztalattal rendelkező szolgáltatót keresnie, ahol egyéni igényei szerint teljesítik a feladatokat.

A rugók feladata, hogy autók esetében csökkentsék az úttest hibáiból adódó lökéseket, valamint biztosítsák a stabilitást. A rugó tökéletes működéséhez szükség van a kiváló minőségű lengéscsillapítóra is. Személyautók esetében érdemes a lengéscsillapítókra kiemelt figyelmet fordítani, ugyanis gyakran előfordul, hogy ezek hibája miatt törnek el a rugók. Teherautók esetében fontos, hogy ügyeljünk a súlyhatár betartására, hiszen a túlterhelés szintén a rugók sérülését okozhatja. Különböző típusú rugókat különböztethetünk meg, amelyek más-más eszközök esetében játszanak kiemelkedő szerepet. Bármilyen rugóra tartunk igényt, az igazi megoldás, ha rugógyártás mellett döntünk. Ez a legjobb lehetőség, hiszen a szakemberek igényeink szerint végzik el a munkát. A rugógyártást precíz számítási folyamat előzi meg. Az eredeti rugó leméretezését és az elképzeléseink figyelembe vételét követően valósulhat meg a megfelelő módon történő rugógyártás. Speciális berendezések alkalmazásával tökéletes eredményre juthatunk.

Az egyik legrégebbi családi vállalkozás tagjaiként nyújtunk megbízható megoldást a rugógyártás terén. A Balogh Rugóüzem többféle típusú rugó gyártását vállalja. Bármilyen eszközök üzemeltetése esetén tart igényt a rugók alkalmazására, segítségére vagyunk. A rugógyártáson kívül javítási munkálatokat is végzünk. Szerezzen bővebb információkat színvonalas szolgáltatásainkról a www.baloghrugo.hu címen megtalálható internetes oldalunkon!

Bármilyen típusú rugókra van szüksége, forduljon hozzánk! Jelezze felénk rugógyártás igényét, és tegye fel kérdéseit a 06-20-966-6002-es telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@baloghrugo.hu e-mail címünkre!