Talán nincs még egy olyan sokoldalú villamos szerszám, mint amilyen a kombinált fogó. Ez az eszköz tulajdonképpen nem is egy szerszám, hanem több szerszám egy formába öntve. Laposfogó, francia kulcs, csípőfogó egyetlen kézben.

A kombinált fogót úgy tervezték meg és alakították ki, hogy többféle feladatot lehessen vele elvégezni. Ideális kábelekhez, kerek, lapos elemek megfogásához is. Ha arra van szükség, szilárdan lehet vele fogni, rögzíteni, de csípni, vágni, sőt, csavarni is tud. Igazi nélkülözhetetlen szerszámról van szó, aminek a megléte lehetővé teszi, hogy kevesebb szerszámmal több dolgot tudjon a szakember elvégezni. Praktikus, sokoldalú eszköz, aminek ergonomikus kialakítása kényelmes, kézre eső fogást ad. A színvonalas kombinált fogó időtálló, speciális alapanyagból és különleges kialakítással készül, annak érdekében, hogy ne csak sokoldalú legyen, de sok évig is használhassa tulajdonosa.

Egy jó szakember nem nélkülözheti a jó szerszámokat sem. Ha Ön is így gondolja, de még nem teljes a szerszámkészlete vagy éppen cserére szorul valamelyik eszköze, akkor ismerje meg cégünk, a Weidmüller Kft. kínálatát! Látogasson el honlapunkra, a www.weidmueller.hu címre, és nézzen körül nálunk! Választékunkban rengeteg különféle villamos szerszámot találhat, amiket bármikor segítségül hívhat, ha hasonló munkákat kell elvégeznie. Minden villamos szerszámot megvásárolhat, aminek helye van a szerszámos ládában: présszerszám, krimpel, kábelvágó, feszültségteszter, és természetesen kombinált fogó is szerepel a kínálatban.

Válassza a megbízható, időtálló, jó ár-érték aránnyal rendelkező villamos szerszámokat, Weidmüller minőségben! Amennyiben kérdése van termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban, bátran keressen fel minket az info@weidmueller.hu e-mail címen vagy a + 36 1 382-7700-as telefonszámon! Csapatunk szakértő munkatársai minden, termékeinket érintő kérdésben rendelkezésére állnak, hogy színvonalas és praktikus szerszámokkal az Ön munkája is könnyebb legyen!