Szívesen ismerkedne meg egy új kiadvánnyal, ami támogatja az élménydús tanításban? Igyekszik mindent megtenni azért, hogy a tanulói könnyedén megértsék az ok-okozati összefüggéseket? A nem olyan rég megjelent Scottie Go! ebben nyújt segítséget, amivel egy élvezhető készségfejlesztő játékkal fejlesztheti a kicsik logikus gondolkodását, ha mellette dönt. A témával kapcsolatban megrendezésre került egy verseny. Talán Ön is részt vett a csoportjával? Kiemelkedően jó alkotások születtek, amelyeket érdemes megtekintenie!

Rengeteg nyomtatvány áll rendelkezésünkre, amelyek segíthetik a hatékony tanítást. Fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk a kicsik logikus gondolkodásának fejlesztésére. A gyerekek örömmel töltik idejüket játékkal, ezért az a legjobb, ha játékos módon, minden érzékszervük bevonásával kérjük őket a feladatok megoldására. Az új Scottie Go! jelentős mértékben segíti az algoritmusok megértését, és fejleszti az analitikus gondolkodásmódot. Megjelenésének alkalmából versenyt hirdettek, amin óvodás és kisiskolás csoportok vehettek részt egy Scottie Go! robot megépítésével. Jobbnál jobb eredmények születtek különféle technikai és formai megoldásokkal.

Egyedi készségfejlesztővel gazdagodhatnak a gyerekek, ha a Scottie Go! kiadványt kezükbe adja. A Raabe Klett Oktatási Tanácsadó és Kiadó Kft.-től már beszerezheti a nemrég megjelent játékot. Online felületünkön közzé tettük a Scottie Go! pályázat nyerteseit az általuk elkészített képpel együtt. Bízunk benne, hogy Ön is kiváló eredményt ért el tanítványaival. Rengeteg alkotás született óvodákban és iskolákban egyaránt, amelyek közül nem volt könnyű a nyerteseket kiválasztani. Tudjon meg többet a Scottie Go! előnyeiről, és olvasson érdekességeket a versenyről a www.klett.hu honlapunkon!

Támogassa a gyermekeket a kódolás világának felfedezésében! Tanítsa a kicsiket játékos formában a Scottie Go! segítségével! Értesüljön a lezajlott verseny eredményéről, és tájékoztassa a gyerekeket is a sikerről! Bármilyen kérdése merül fel, szívesen adunk választ elérhetőségeinken. Hívjon minket a 06-1-486-1771-es telefonszámunkon, vagy küldjön üzenetet a klett@klett.hu e-mail címünkre!