Olyan hegesztéstechnikai eszközökre van szüksége, amelyek lehetővé teszik a gyors, ugyanakkor gazdaságos munkavégzést? Ívhegesztéssel foglalkozik, ezért ennek megfelelő, speciális kellékeket igényel? Minden elképzelésének eleget tehet, ha megismerkedik a Jasic márka új termékeivel. Hatékonyan és gondtalanul teljesítheti feladatait, amennyiben a MIG hegesztőgépek egyikét használja. Védőgázas és anélküli hegesztés esetén egyaránt alkalmazhatja a korszerű, egyszerűen kezelhető készülékeket.

A hegesztés rendkívül szerteágazó, összetett tevékenység. Legelterjedtebb formája az ívhegesztés, így szinte mindegyikünk rögtön erre gondol. A korszerű áramforrásokkal ellátott hegesztőgépekre jellemző, hogy a hegesztés közben történő változásokat automatikusan érzékelik. Ennek köszönhetően gondtalanul változtatják az áramerősséget. Gördülékenyen és problémamentesen oldhatjuk meg a hegesztéstechnikai feladatokat, ha ilyen típusú Jasic hegesztőgépet alkalmazunk.

Megbízható, speciálisan kialakított hegesztőgépek széles választéka áll rendelkezésére cégünk, a Prime-Tool Kft. webáruházában. MIG hegesztőgépek többféle típusa közül rendelheti meg a tevékenysége során leginkább hasznos készüléket. Kiemelkedő minőségű termékeink sorában már megtalálhatja a Jasic márka eszközeit is. Az egyedi funkciókkal ellátott, könnyen kezelhető hegesztőgépek eleget tesznek minden igénynek, védőgázas és védőgáz nélküli hegesztés esetén egyaránt alkalmazhatók. A hegesztési paraméterek egyszerűen beállíthatók, ennek köszönhetően kifogástalan eredményt érhet el. Sima és stabil ívet biztosíthat, az ív karakterisztikája korrigálható a szabályozható ívkeménység segítségével. A hegesztőgép automatikusan növeli vagy csökkenti az áramerősséget, így elkerülhető az elektróda túlzott letapadása vagy megolvadása. Biztos lehet a hosszú élettartamban és a megbízhatóságban, ugyanis egyedülálló a légcsatorna kialakítása. Minden egyes hegesztéstechnikai berendezésünkről részletesen informáljuk, így tökéletesen dönthet beszerzéskor. Tájékozódjon a www.hegesztestechnikabolt.hu internetes oldalunkon!

Érjen el tökéletes eredményeket a Jasic hegesztőgép alkalmazásával, jusson hozzá könnyedén a legmegfelelőbb berendezéshez nálunk! Kérdéseivel forduljon hozzánk a 06-70-770-5510-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@hegesztestechnikabolt.hu e-mail címünkre!