Még nem tekintette meg a főváros híres látnivalóit, pedig régóta tervezi? Netán szívesen látogatna vissza néhány kedvenc nevezetességéhez? Segway Budapest túrán felfedezheti a legszebb helyeket, és akár csoportjának is bemutathatja a csodaszép épületeket. Egyszerűen jelentkezhet, és igényei szerint választhatja ki a megfelelő hosszúságú programot. Érdemes ezt a nagyszerű lehetőséget még a közeljövőben kihasználni, hiszen hamarosan beköszöntenek a zord, hideg hónapok.

Budapest utcái látványos helyeket tartogatnak számunkra. Ha még nem tekintettük meg a különféle épületeket, nem érdemes tovább halogatnunk, ha pedig már láttuk a közkedvelt nevezetességeket, de szívesen látogatnánk el újra néhányukhoz, akkor itt van az egyedülálló lehetőség. Megfeledkezhetünk a zajos és túlzsúfolt közlekedési eszközökről, és a szabad levegőn tölthetjük az utazási időt, ha a Segway Budapest túra mellett döntünk. Gyorsabban haladhatunk, mint sétával, és gyönyörködhetünk a főváros látványában útközben is.

Előre megtervezett, különböző útvonalakon haladó, hosszabb és rövidebb, budapesti Segway túrán vehet részt a Best Way Segway Tours Budapest szervezésében. Egyedülálló lehetőséget nyújtunk arra, hogy a tömegközlekedési eszközök mellőzésével, a szabad ég alatt jusson el egyik helyről a másikra. Egyéni igényei szerint választhatja ki azt a Segway Budapest túrát, amin a legszívesebben venne részt. Minden fontos információt megtalálhat jól felépített, átlátható honlapunkon, így az árakról is előre tájékozódhat. Látogasson el a www.bestwaysegway.hu internetes oldalunkra!

Vegyen részt Segway Budapest túrán, és gazdagodjon felejthetetlen élményekkel! Mellőzze a tömegközlekedést és a dugót azáltal, hogy a szabadban közlekedik! Tekintse meg a különféle nevezetességeket szervezett túrán! Jelentkezés céljából, és felmerülő kérdései esetén hívjon minket a 06-30-962-1812-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a tours@bestwaysegway.hu e-mail címünkre!