Már régóta tervezi, hogy megismerkedik a tengeri vitorlázás élményével? Minden vágya, hogy hajót vezessen? A tengeri hajóvezetői képesítések lehetővé teszik, hogy kiváló hajóvezető váljon bárkiből, azonban ehhez elengedhetetlen a tengeri jogosítvány megléte. Nem érdemes tovább várnia, hiszen minél hamarabb kezdi el tanulmányait, annál gyorsabban juthat hozzá tengeri jogosítványához.

A tengeri vitorlázás máshoz nem fogható, egyedülálló élményben részesít bennünket. Egyre többen vagyunk, akik szívesen próbálnánk ki magunkat hajóvezetőként. Ha szeretnénk terveinket megvalósítani, nem érdemes tovább halogatni. A tengeri hajóvezetői képesítések megszerezhetőek színvonalas oktatáson. Tengeri jogosítvánnyal a kezünkben bátran szelhetjük a vizeket, egyre sikeresebbek lehetünk ezen a téren, és szebbnél szebb élményekkel gazdagodhatunk.

A Sail-ing Kft. rendszeresen szervez hajóvezetői tanfolyamot. Folyamatosan indítunk különböző típusú képzéseket, amelyek során magas szintű tudásra tehet szert. A hajóvezető tevékenységhez nem csupán a papírra van szükség, hanem elméleti és gyakorlati tudásra is. Ennek megfelelően nyújtunk színvonalas szolgáltatást. A hajók méretétől és típusától függően többféle oktatást tartunk. Fontos, hogy az Ön számára megfelelő képzésre jelentkezzen. Manőver tréningeket szervezünk, amelyek során végrehajthatja a legkényesebb hajóvezetői műveleteket. A nálunk megszerzett tengeri hajóvezetői képesítésekkel mindenki bátran indulhat tengeri vitorlázásra. Informálódjon bővebben a lehetőségekről a www.sail-ing.hu internetes oldalunkon!

Részesüljön Ön is a tengeri vitorlázás nagyszerű élményében! Szerezze meg tengeri jogosítványát könnyedén, a mi segítségünkkel! Tegyen szert magas szintű tudásra, és jusson hozzá a tengeri hajóvezetői képesítések egyikéhez! Felmerülő kérdéseire örömmel adunk választ, ha keres bennünket elérhetőségeinken. Hívjon minket a 06-30-397-2919-es telefonszámunkon, vagy üzenjen nekünk az office@sail-ing.hu e-mail címünkre!