Rendszeresen szállít nagy mennyiségű árut, viszont nem áll rendelkezésére megfelelő méretű gépjármű? Alkalmanként bízzák meg fuvarozással, ezért nem éri meg saját járművet üzemeltetni? Akár rendezvények alkalmával, akár más ok miatt van szüksége rakodótérrel rendelkező közlekedési eszközre, érdemes teendőit furgon kölcsönzéssel megoldani. Igényei szerint választhatja ki a legmegfelelőbb bérautót, és költséghatékonyan láthatja el tennivalóit.

Rendezvényszervezés esetén, a kereskedelemben, a vendéglátásban és még számos területen szükség van a különféle termékek gondtalan szállítására. Ám nem biztos, hogy rendelkezésünkre áll a megfelelő méretű gépjármű. Anyagilag egyáltalán nem éri meg saját közlekedési eszközt beszerezni, ha csak alkalmanként használnánk, ilyen helyzetben nyújt kiváló megoldást a furgon kölcsönzés. Gördülékenyen, egyéni elképzelésünk szerint bonyolíthatjuk le az áruk, dekorációk és más kellékek helyszínre szállítását, ha bérautóval közlekedünk.

Rugalmas feltételekkel biztosítunk különböző méretű és típusú gépjárműveket a Fox Professional Kft. munkatársaiként. Egyszerűen és biztonságosan intézheti a szállítást, ha tőlünk igényel bérautót. Kiváló műszaki állapotú, tisztán tartott, éves magyar autópálya matricával ellátott furgonok kölcsönzésére adunk lehetőséget. A fuvarozásra váró termékek mérete és mennyisége alapján választhatja ki a legmegfelelőbb méretű bérautót, így nem kell aggódnia az áruk sérülése miatt, kényelmesen elférhet minden. Részletesen tájékoztatjuk a bérautók jellemzőiről, mint például a fogyasztás, a felszereltség, a raktér méret, a terhelhetőség. Tudjon meg többet a furgon kölcsönzés előnyeiről és cégünkről a www.kisnagyautoberles.hu internetes oldalunkon!

Tegyen eleget a kéréseknek egyszerűen és rugalmasan, használjon megfelelő kapacitású járművet minden alkalommal! Vegye igénybe megbízható szolgáltatásunkat! Furgon kölcsönzése céljából és felmerülő kérdései esetén lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-474-0712-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk a berles@kisnagyautoberles.hu e-mail címünkre!