Szeretné magát megóvni az egyre magasabb fűtésszámlák fizetésétől? Igyekszik energiahatékonyabban és környezetbarát módon élni? Napkollektoros rendszer telepítésével megvalósíthatja terveit. Ha nem áll rendelkezésére a megfelelő anyagi háttér, lehetősége van a napelemes rendszer kivitelezését hitel segítségével megoldani.

Egyre gyakrabban találkozhat napelemes rendszerekkel. Családi házak, intézmények, és vállalatok esetében is kiváló ötlet a napkollektoros rendszer működtetése. Sokan vágynak egy ilyen rendszer előnyeit kihasználni, azonban nem áll rendelkezésükre az összeg, amely szükséges a megvalósításhoz. Ebben az esetben lehet nagy segítség a lakossági energetikai hitelprogram. A melegvíz használatot, valamint a fűtés korszerűsítését illetően egyaránt részesülhet támogatásban. Fontos, hogy részletesen informálódjon  a feltételekről, és hozzáértő szakemberek munkáját vegye igénybe a napelemes rendszer telepítése során.

Nulla százalékos, lakossági energetikai hitelprogram segítségével, és az Alternatív Zöldenergia Kft. rendszereivel könnyedén megvalósíthatja a napkollektoros rendszer kiépítését. A kiírás legfontosabb részleteiről informáljuk online felületünkön. Igyekszünk a lakossági igényeket minél szélesebb körben kielégíteni. A napelemes rendszerek tervezése, engedélyeztetése és kivitelezése terén egyaránt számíthat ránk. Rutinnal, profi telepítő gárdával, kedvező áron vállaljuk a ránk bízott feladatokat. Fontos, hogy megállapításra kerüljön az adott épület tényleges energiaszükséglete. Ezt a felmérést mi ingyen elvégezzük. Informálódjon az aktuális lehetőségekről, a napelemes rendszerek előnyeiről, és cégünk tevékenységéről a www.zerovillanyszamla.hu internetes oldalunkon!

Éljen energiahatékonyabban és kényelmesebben, napkollektoros rendszer használatával! Kérje ingyenes árajánlatunkat, és tegye fel kérdéseit bizalommal elérhetőségeink bármelyikén! Hívjon minket a 06-52-742580 –as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@zerovillanyszamla.hu e-mail címünkre!