Hamarosan óvodás lesz a gyermeke, és még nem tudja, hova iratkozzon be? Netán nincs megelégedve a jelenlegi intézménnyel? Olyan helyet keres, ahol külön figyelmet fordítanak a kicsik szórakoztatására és tanítására egyaránt? Magánóvodában, Zuglóban kiválóan érezheti magát, hiszen itt madarászovival és táncházzal kedveskednek a gyerekeknek, valamint egyéb foglalkozásokon is részt vehetnek.

Az óvoda kiválasztásakor több szempontot szükséges figyelembe vennünk, ha szeretnénk helyesen dönteni. Nem csupán a külsőség és az egyszerű megközelíthetőség a fontos, hanem más tényezők is. A nevelési célok, a gondozási módszer, a különféle fejlesztési szolgáltatások mind mérvadóak. Gyermekeink szinte ugyanannyi időt töltenek az óvodában, mint mi a munkahelyünkön, éppen ezért egyáltalán nem mindegy, milyen környezetben hagyjuk őket. Érdemes olyan intézményt, akár magánóvodát Zuglóban választani, ahol különféle foglalkozásokat szerveznek a kicsik számára. A madarászovi, a táncház és a hasonló tevékenységek pozitívan hatnak a gyermekekre.

Az ÓVÓ KLUB Közhasznú Nonprofit Kft. igényes játszókerttel kialakított, könnyen megközelíthető helyen épült magánóvodájában, Zuglóban a lehető legjobb kezekben tudhatja gyermekét. Fontosnak tartjuk az érzelmi biztonság megteremtését és a tehetség kibontakoztatását. Többféle szolgáltatást nyújtunk, amelyek elősegítik az egyéni képességek fejlesztését. Az ismeretek bővítése, valamint a szórakoztatás céljából madarászovival és táncházzal is várjuk a gyermekeket. Az interaktív foglalkozások nagyrészt a szabadban kerülnek megrendezésre. A táncház rendszeresen tartott, komplex tartalmú délelőtt, amit jeles napok köré építünk. Informálódjon részletesebben magánóvodánk zuglói helyszínéről és tevékenységrendszerünkről a www.ovoklub.hu weboldalunkon!

Gondoskodjon gyermeke megfelelő fejlődéséről, és biztosítsa számára a szórakozást is! Válassza meg körültekintően, hogy hova íratja be őt! Döntsön magánóvodánk zuglói intézménye mellett! Bármilyen kérdése merül fel szolgáltatásainkkal, módszereinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a 06-1-220-8232-es telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az ovoklubmaganovi@gmail.com e-mail címünkre!