Már alig várja, hogy saját otthonába költözzön? Szeretné terveit minél hamarabb, egyszerűen megvalósítani? Könnyűszerkezetes ház kivitelezésével eleget tehet igényeinek, és rövid idő alatt juthat hozzá álmai lakásához. A könnyűszerkezetes házak többféle típusa ismert, amelyek közül egyik a készház. Számos eltérés fedezhető fel közöttük, ezért a kivitelezés előtt célszerű a könnyűszerkezetes és a készházak közötti különbségről részletesen tájékozódnia.

Egyre többen választjuk a téglaházaktól eltérő módon épülő könnyűszerkezetes házakat. Sokat hallhatunk a készházakról és más lehetőségekről, azonban nem biztos, hogy tisztában vagyunk a jellemzőikkel. Fontos a könnyűszerkezetes és a készházak közötti különbségekről tudni, hiszen csak így dönthetünk helyesen. Egyszerűen és gyorsan felépíthető mindkettő, viszont a készházak esetében egyben vehetjük meg a legyártott elemeket. Ennek köszönhetően a készház még hamarabb a tulajdonunkba kerülhet, mint egy könnyűszerkezetes ház. Ha nem egyedi igényeink szerint rendeljük meg az egyes elemeket, akkor kompromisszumot kell kötnünk a paneleket illetően.

A könnyűszerkezetes házak bármely változata iránt érdeklődik, a Palmex Kft. felkészülten áll a rendelkezésére. A tervezésben és a kivitelezésben egyaránt segítségére vagyunk. Fontosnak tartjuk a környezetbarát anyagok felhasználását, így ennek megfelelően végezzük a ránk bízott munkát. Magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk. Igényes, kiváló minőségű eredményben részesülhet, amennyiben minket bíz meg a készház, illetve más típusú könnyűszerkezetes ház építésével. Részletesen tájékoztatjuk a kivitelezés menetéről, az árakról és az egyéb tudnivalókról. Tekintse meg az eddig elkészült házakat, és tudjon meg többet cégünk tevékenységéről a www.palmex.hu weboldalunkon!

Állítsa fel otthonát könnyedén, rövid idő alatt, környezetkímélő módon! Válassza az igényeinek legmegfelelőbb lehetőséget! Informálódjon a könnyűszerkezetes és a készházak közötti különbségről, és döntsön az Ön számára előnyösebb típus mellett! Kivitelezés céljából, és felmerülő kérdései esetén lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-332-7369-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a palmex.kft@gmail.com e-mail címünkre!