Szeretne olyan konyhában főzni, ahol jól érzi magát? Hamarosan nekilát a tervezésnek, majd a kivitelezésnek? Mielőtt elkészíti a terveket, és kiválasztja a szükséges konyhabútort, nem feledkezhet meg jó néhány szempontról. A stílus gondos kiválasztása, a nélkülözhetetlen eszközök megnevezése, a munkalap kialakítása, a megfelelő színek és anyagok használata mind rendkívül fontos.

A konyha otthonunk egyik legfontosabb része. Napjainkban már nem csak a konyhai teendők elvégzésére alkalmas ez a helyiség, hanem közösségi térként is funkcionál, éppen ezért rendkívül fontos, hogy egyéni igényeinkhez legyen alakítva, és kényelmet nyújtson családunk minden tagja számára. A konyhabútor kiválasztásakor nem hagyhatjuk figyelmen kívül a három fő folyamatot. A tárolás, az előkészítés és a főzés, sütés alkalmával praktikus, megfelelő méretű elemekre van szükségünk, ezen kívül mérvadó az egyéni stílusunk és az általunk kedvelt színek, formák. Legelső és legfontosabb lépésünk, hogy döntsünk, pontosan milyen stílusú legyen a konyhánk. Ránk van bízva, hogy klasszikus, modern, vagy minimál kialakítást választunk. Ezt követően jöhet a front, a munkalap, a fogantyúk és az egyéb elemek kiválasztása. Nem utolsó szempont a nélkülözhetetlen eszközök felsorolása sem, ugyanis ezek tárolásáról szintén a konyhabútorok gondoskodnak.

Egyedi tervezésű, méretre gyártott konyhabútor tulajdonosa lehet, ha a Nobilia Konyhastúdió Kft.-re bízza a konyha kialakítását. Ingyen biztosítjuk a 3D látványtervezést, így még a kivitelezést megelőzően betekintést nyerhet konyhájába. Lehetősége van a Color Concept tervezési modell használatára, ami lehetővé teszi, hogy színesebbé, vidámabbá tegye a konyhabútorokat. Akár a minimalista irányzatot kedveli, akár a modern, különleges elemeket részesíti előnyben, nálunk megtalálhatja a legmegfelelőbb megoldást. 5 év garanciát vállalunk konyhabútorainkra. Tekintse meg letölthető katalógusunkat, és szerezzen bővebb információt cégünk tevékenységéről a www.nobiliakonyhastudio.com weboldalunkon!

Fordítson elegendő időt konyhája megtervezésére, hiszen csak így lehet teljes mértékben elégedett az eredménnyel! Igényeinek megfelelő, időtálló konyhabútorok beszerzése ügyében, és felmerülő kérdéseivel kapcsolatban forduljon hozzánk a 06-1-950-2041-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@nobiliakonyhastudio.hu e-mail címünkre!