Rengeteg feladatot lát el otthona körül? Hatékony árnyékolástechnikai eszköz felszerelését tervezi? A redőnyök kiváló védelmet nyújtanak egész évben. Számos változatuk létezik, így bármilyen típusú és méretű ablakokra felszerelhetőek. Több részből állnak, amelyek közül kiemelt szerepet töltenek be a redőnylécek. Egyéni igényei szerint szerezheti be a megfelelő méretű redőnyléceket és más szerkezeti elemeket is.

A redőny vásárlásának folyamata nagy körültekintést igényel, hiszen hosszú évtizedekre választunk árnyékolót. Nem érdemes kizárólag az árra koncentrálni, ugyanis a gyenge minőségű redőny rövid időn belül meghibásodhat. A korszerű technikának köszönhetően a redőnyök testre szabhatóak. A színeket és az automatizálást tekintve is választhatunk a többféle lehetőség közül. A kifogástalan szerkezeti elemeket beszerezhetjük, és mi magunk is elvégezhetjük a szerelési munkálatokat. Sokan azt hisszük első ránézésre, hogy a redőnyök homogén egészet alkotnak. Azonban ez nem egészen így van. A redőny teljes szerkezete különféle alkatrészekből tevődik össze. Főbb részek a redőnylécek, a redőnytok, a tengely, a lefutó és a gurtni. A redőnylécek végzik a leghasznosabb feladatot. Ezekkel szabályozhatjuk a beáramló fény mértékét. A redőnylécek sorába tartozik a záróléc is, amely speciális szerepet játszik a tökéletes záródásban.

Műanyag és alumínium redőnyléceket kínálunk többféle méretben a Fény-Őr Kft.-nél. Párkánydiszkont webáruházunkban hozzájuthat minden olyan kellékhez, amelyek nélkülözhetetlenek a strapabíró, időtálló, esztétikai szempontból kiváló redőnyök felszereléséhez. A műanyag redőnylécek kötegelt formában is beszerezhetőek. Díjmentesen végezzük a méretre vágást. A javasolt maximális szélességekre felhívjuk figyelmét minden termékünk esetében. Hasznos tanácsokat adunk annak érdekében, hogy gördülékenyen tudja a nálunk vásárolt eszközöket felszerelni. Tekintse meg termékeinket, és tájékozódjon szolgáltatásainkról a www.parkanydiszkont.com weboldalunkon!

Oldja meg könnyedén, gyorsan, megbízható módon a redőny felszerelését! Alkalmazzon olyan redőnyléceket a beépítés során, amelyek minden szempontból megfelelőek! Jusson hozzá a kiváló minőségű, könnyen használható elemekhez kedvező áron! Bármilyen kérdése merül fel, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-29-952-904-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@redonydiszkont.hu e-mail címünkre!