Speciális kialakítású épület kivitelezésére, vagy esetleg gép gyártására készül? Szüksége van segítségre annak érdekében, hogy a csőhajlítással ne adódjon problémája? Bármilyen tervek megvalósítása előtt áll, érdemes egy olyan szolgáltató támogatását kérnie, ami a gépgyártás területén, a csőhajlításban és az építmények kivitelezésében egyaránt jártas.

Számos területen lehet szükségünk az egyedi kivitelezésű épületekre, valamint a speciális elven működő, különleges kialakítású gépek gyártására. Mindkét esetben elengedhetetlen lehet a csőhajlítás, amit nem a legegyszerűbb megoldani. A korszerű berendezések lehetővé teszik, hogy meghajlítsuk a különböző típusú anyagokat, ehhez azonban szükségünk van segítségre. Profi szakemberek támogatásával kiváló eredményre juthatunk.

Maximális precizitással, korszerű eszközökkel és megbízható módszerekkel vállaljuk a csőívek, csőkészítmények és acélidomok gyártását. Profi szaktanácsadással, kedvező árakkal, és magas szintű műszaki, technológiai felkészültséggel állunk rendelkezésére. Tapasztaltak vagyunk a gépgyártás területén, valamint a csőhajlítást és a speciális épületek kivitelezését is nehézségek nélkül oldjuk meg. Maximális precizitással, egyéni igényei szerint végezzük munkánkat. Egyedi tervezésű elemeinkkel könnyedén megvalósíthatja terveit, és időtálló, strapabíró szerkezeteket használhat. Nem ismerünk határokat a csőhajlítás terén, így probléma nélkül készítjük el a megrendeléseket. Informálódjon részletesen cégünk szolgáltatásáról, eljárásunkról a www.stivas.hu címen megtalálható internetes oldalunkon!

Tegyen eleget az elvárásoknak, és biztosítsa a megfelelő épületszerkezetet, vagy egyedi gépet! Forduljon hozzánk a sikeres együttműködésért! Ossza meg velünk elképzeléseit, és bízza ránk a munka elvégzését! Speciális kéréseivel, felmerülő kérdéseivel keressen bennünket a 06-48-477-999-es telefonszámunkon, vagy küldjön üzenetet a stivas@stivas.hu e-mail címünkre!