Nehézségei voltak az elmúlt télen, ugyanis meglehetősen magas fűtésszámlákkal találta szemben magát? Szeretne kényelmesebben és gazdaságosabban élni? Utólagos szigeteléssel megoldhatja az összes problémát, és biztonságban tudhatja otthonát.

Minden, az ingatlanunk körüli munkálatra megtalálhatjuk a legmegfelelőbb időszakot. A jelenlegi hetek kiválóan alkalmasak arra, hogy pótoljuk az elmaradt teendőket. Ha nem voltunk megelégedve a házunk által nyújtott komforttal az előző télen, nélkülözhetetlen az utólagos szigetelés. Most jóval kedvezményesebb áron juthatunk hozzá a hőszigetelő anyagokhoz, mint tavasszal vagy nyáron. Ha gyermekkel élünk, szintén előnyösebb az utólagos szigetelést ősszel megoldani, hiszen a kicsik nem tartózkodnak egész nap otthonunkban. A tél beköszöntével rögtön tapasztalhatjuk a házszigetelés pozitív hatásait: kényelmesebben és költséghatékonyabban élhetünk. A nagyrészt újrahasznosított anyagokból készült cellulóz szigeteléssel jelentős energiamegtakarítást érhetünk el. Alkalmazásával megszabadulhatunk a penésztől, a kártevőktől, a nedvességtől, valamint elégedettek lehetünk a hangszigeteléssel is. Az utólagos szigetelés elvégezhető többféle módon, ezért fontos, hogy kikérjük hozzáértő szakemberek tanácsát.

Ingyenes felmérést végzünk az ország egész területén, így bárhol van szüksége az utólagos szigetelésre, számíthat profi csapatunk munkájára. Több mint húsz éves tapasztalattal, hozzáértéssel és megbízható anyag felhasználásával látjuk el a ránk bízott feladatokat. Új- és használt épületek esetében egyaránt vállaljuk az utólagos szigetelést. Környezetkímélő módon oldhatja meg a ház szigetelését, ha igényli az általunk végzett cellulóz szigetelést. Kiváló hőszigetelési értékű, környezettudatos eredményt érhet el. Szerezzen bővebb információt cégünk tevékenységéről és a cellulóz szigetelés előnyeiről a www.celluloz-hoszigeteles.hu weboldalunkon!

Csökkentse az energiafelhasználást, és óvja környezetét! Válasszon megfelelő anyagot az utólagos szigetelés céljából! Érjen el kiváló eredményt segítségünkkel, és legyen elégedett hosszú éveken keresztül! Kivitelezés céljából, és felmerülő kérdései esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-701-1479-es telefonszámunkon, vagy az info@celluloz-hoszigeteles.hu e-mail címünkön!