Konyhája felújítására kerül sor, így nélkülözhetetlen a konyhapult beszerzése? Netán szeretné más terveit megvalósítani, amely precíz kőfaragó munkát igényel? Bármilyen célból van szüksége a kőből készült elemekre, könnyedén hozzájuthat, ha tapasztalt, hozzáértő kőfaragó munkáját veszi igénybe.

Különleges végeredményt érhetünk el, és egyedi berendezési elemekhez juthatunk hozzá, ha kőfaragás útján teszünk eleget elképzeléseinknek. Az építészetben és a díszítő szobrászatban egyaránt kiemelkedő szerepe van ennek a tevékenységnek. A technológia folyamatos fejlődésének köszönhetően számos kivitelezési lehetőségünk van. Könnyedén megvalósíthatóak az egyéni igényeinknek megfelelő tervek, ha profi kőfaragó munkája mellett döntünk. Esztétikailag és funkcionalitást tekintve is elégedettek lehetünk az eredménnyel. Ha olyan konyhapultra vágyunk, amely hosszú időn keresztül marad változatlan, újszerű állapotban, mindenképp érdemes a gránit kőfaragását választanunk. Amennyiben pedig szobor vagy más hasonló díszítő elem elhelyezésére készülünk, szintén célszerű tapasztalt kőfaragóra bíznunk a teendőket.

Egyéni elképzelései megvalósítása céljából felkészült kőfaragó szakemberekre bízhatja a feladatokat cégünknél, a Dór Kőfaragó és Kőrestauráló Kft.-nél. Több éves tapasztalattal, megbízható módon teljesítjük a kőfaragó munkálatokat. Kiváló minőségű, dekoratív végeredménynek örülhet, ha ránk bízza a kőfaragást. Korszerű eszközöket használunk tevékenységünk során. Úgy gondoljuk, hogy a klasszikus értékek kiemelt figyelmet érdemelnek, ezért ennek megfelelően dolgozunk. Informálódjon részletesebben tevékenységünkről a www.dorkft.hu internetes oldalunkon!

Jusson hozzá egyszerűen azokhoz az elemekhez, amelyek anyaguknak köszönhetően hosszú időn keresztül újszerűek maradnak! Valósítsa meg terveit könnyedén, a mi segítségünkkel! Kőfaragó munka igénye esetén és felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk telefonon, a 06-20-912-3031-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk üzenetet a dorkft@gmail.com e-mail címünkre!