Szeretne a kerti hulladék hasznosítására megfelelő megoldást találni? Rengeteg felesleges anyag halmozódik fel környezetében, növényeinek pedig szüksége van a tápanyagra? Minden szempontból kiváló eredményt érhet el, ha kerti komposztálót használ. Miért járulna hozzá a nagy mennyiségű hulladék halmozásához, ha ennél sokkal előnyösebb, környezetbarát módszert alkalmazhat? Komposztálás során olyan terméket hozhat létre, ami kiválóan felhasználható a mezőgazdaság területén.

Kert tulajdonosaként mindegyikünk számára ismerős az avar takarításának munkafolyamata és az egyéb hulladékok rendszeres gyűjtése, elszállítása. Egyszerűbbé tehetjük mindennapjainkat, és jelentős mértékben hozzájárulhatunk környezetünk tisztaságához, ha mi magunk gondoskodunk komposztálóval a különféle anyagok hasznosításáról. Nagy segítségünkre lehet a kerti komposztáló, amivel csökkenthetjük a lerakókba kerülő szilárd hulladékok mennyiségét, és gondtalanul biztosíthatjuk a növények számára fontos tápanyagokat.

Hosszú élettartamú, környezetbarát alapanyagból készült komposztálókat kínálunk a Polyduct Zrt. munkatársaiként. Kerti komposztálóink speciális kialakításuknak köszönhetően jól szellőznek, védelmet biztosítanak a kiszáradástól és a túlnedvesedéstől, valamint lehetővé teszik a szagtalan komposztálást. A kert megjelenése miatt sem kell aggódnia, ugyanis esztétikus kivitelű, egyszerűen kezelhető, különösebb karbantartást nem igénylő kerti komposztálókhoz juthat hozzá, ha tőlünk rendel. Tekintse meg termékeinket, és informálódjon részletesen a nálunk beszerezhető kerti komposztálókról a www.kertikomposztalas.hu internetes oldalunkon!

Biztosítsa növényei számára a megfelelő tápanyagot, és hasznosítsa az összegyűlt hulladékot kerti komposztálóval! Válassza ki a megfelelő méretű és kialakítású kerti komposztálót nálunk! Bármilyen kérdése merül fel a komposztálókkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal, hívja a 06-54-480-666-os telefonszámunkat vagy írjon nekünk a polyduct@polyduct.hu e-mail címünkre!