Speciális eszközre van szüksége a munkafolyamatok gondtalan teljesítése érdekében? Különböző anyagok tárolására és kezelésére alkalmas berendezéseket igényel? Saválló tartály segítségével könnyedén megoldhatja feladatait.

Különféle tároló edényekre és hasonló kellékekre lehet szükségünk munkavégzés során. Annak megfelelően, hogy pontosan milyen anyagokkal dolgozunk, és milyen eljárásokat folytatunk, speciális eszközöket veszünk igénybe. Sok esetben nélkülözhetetlenek lehetnek a tartós, hosszú időn keresztül strapabíró, egyéni igényeink szerint használható tárolók és készülékek. Saválló tartályok alkalmazásával gondtalanul működtethetjük rendszerünket.

Egyedi igényei szerint kialakított, kiváló minőségű saválló tartályokhoz juthat hozzá kedvező feltételek mellett, ha felkeresi cégünket, a Kiskun Meridian Zrt.-t. Különböző típusú, speciális, rozsdamentes acélból készült eszközöket gyártunk, a tőlünk beszerezhető saválló tartályok egyéni elképzelése szerint használhatóak. Jól képzett és tapasztalt szakembereink segítséget nyújtanak a helyszíni bekötésben, és hasznos tanácsokat adnak az alkalmazást illetően is. Testre szabott rendszert működtethet, és könnyedén megvalósíthatja egyedi terveit, ha igénybe veszi megbízható szolgáltatásunkat. Termékeink megfelelnek a legmagasabb anyagszabványoknak. A korrózió- és saválló acélból készült eszközök kiforrott tervezési és gyártási eljárással készülnek. Nyomástartó berendezések, szűrő és keverős készülékek, szárító gépek, por és granula feldolgozó gépek, többcélú készülékek, valamint gyógyszerek és más anyagok kezelésére, tárolására alkalmas eszközök egyaránt megrendelhetőek tőlünk. Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről és termékeinkről a www.kiskunmeridian.hu internetes oldalunkon!

Optimalizálja üzleti tevékenységét a mi segítségünkkel! Használjon megbízható minőségű, hosszú időn keresztül strapabíró, saválló tartályokat tevékenysége során! Beszerzés ügyében és felmerülő kérdései esetén keressen bennünket a 06-76-560-427-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@kiskunmeridian.hu e-mail címünkre!