Címkézésre várnak a termékei, és még nem tudja, milyen módon oldja meg a feladatot? Kiváló minőségű, öntapadó matricákkal kifogástalan eredményt érhet el. Ha előnyben részesíti a természetes megjelenést, ugyanakkor szeretné elképzeléseit megvalósítani, nagyszerű ötlet lehet natúr barna színű, öntapadó etikett címéket alkalmazni.

Üzletünk sikeres működésében nagy szerepet játszik termékeink minősége, és az általunk kialakított megjelenés. Rendkívül fontos, hogy a saját termékeken látható ábrák és feliratok tükrözzék cégünk arculatát. Ha szeretnénk a természetességet kihangsúlyozni, és a környezettudatos, ugyanakkor esztétikus megoldásokat részesítjük előnyben, akkor célszerű az öntapadó matricák fajtái közül ennek megfelelően választani. Natúr barna színű, öntapadó etikett címkékkel kiváló eredményt érhetünk el.

Univerzális, többféle méretű, egyszerűen felhasználható, környezetbarát, 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készült, natúr barna színű, öntapadó etikett címkék állnak rendelkezésére a Micro-trend Bt. webáruházában. Ezek az öntapadó matricák A4-es lapon vannak elhelyezve, így könnyedén, szegély nélkül nyomtathatóak, és többféle típusú nyomtatóba helyezhetőek. Egyedi, ugyanakkor természetes megjelenést kölcsönözhet termékeinek, ha a natúr barna színű, öntapadó etikett címkéket alkalmazza. Téglalap, ovális és kör alakú öntapadó matricákon egyaránt megjelenítheti a legideálisabb feliratot vagy ábrát. Egyéni elképzelésére van bízva, hogy pontosan milyen eredményt szeretne elérni. Informálódjon részletesen kiváló minőségű termékeinkről a www.micro-trend.hu internetes oldalunkon!

Biztosítsa termékei egyedi, természetes megjelenését a nálunk beszerezhető natúr barna színű, öntapadó etikett címkékkel! Oldja meg gazdaságosan, praktikusan és esztétikusan a címkézést! Megrendelés ügyében, és felmerülő kérdései esetén keressen bennünket a 06-1-369-0622-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@micro-trend.hu e-mail címünkre!