Hamarosan épületbontásra kerül sor, és szeretné a munkáját nehézségek nélkül végezni? Netán már zajlanak a munkálatok, és problémát okoz az egyre nagyobb mennyiségű hulladék tárolása, elszállítása? Az összegyűlt, felesleges anyagok gátolhatják a folyamatos munkavégzésben. Sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát, és biztosíthatja a feladatok gondtalan ellátását, ha szakemberekre bízza az épületbontás során keletkező hulladékok elszállítását.

Számos esetben kerülhet sor épületbontásra. Az építmény méretőtől függ, hogy mekkora mennyiségű törmelék és egyéb anyag elszállítására van szükség. Ha az épületbontást követően építkezésre készülünk, nélkülözhetetlen a gépi földmunka és a gondos tereprendezés. Érdemes olyan szolgáltató szakembereit felkeresni, akik hozzáértéssel végeznek minden hasonló munkálatot.

Megbízható, magas színvonalú szolgáltatásban részesülhet, ha a Becker és M Kft.-re bízza az épületbontással kapcsolatos teendők ellátását. Korszerű gépparkkal rendelkezünk, így felkészülten, a lehető legrövidebb idő alatt tudjuk a feladatokat teljesíteni. Felkészülten vállaljuk a bontási törmelékek megfelelő kezelését, majd elszállítását. A hulladékok mennyiségének megfelelően biztosítjuk a konténereket, amelyek lehetővé teszik a gondtalan elhelyezést. Kiemelt figyelmet fordítunk a környezetvédelemre. Rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatást nyújtunk. Tapasztalt szakembereink és munkagépeink segítségével könnyedén eltávolítjuk az épületbontás során összegyűlt anyagokat. Érdemes szolgáltatásunkat igénybe venni, hiszen így gördülékenyen és gyorsan fejezheti be munkálatait. A gépi földmunkát és a tereprendezést szintén vállaljuk. Informálódjon részletesen tevékenységünkről a www.kontenerbudapest.hu internetes oldalunkon!

Legyen eredményes az épületbontás során! Biztosítsa a feltételeket a gondtalan, hatékony munkavégzés érdekében! Gondoskodjon az épületbontás alkalmával folyamatosan gyűlő hulladékok eltávolításáról! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudja biztos kezekben a feladatok ellátását! Hívjon minket a 06-30-942-0320-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a beckertrans@amcomp.hu e-mail címünkre!