Nélkülözhetetlen kellékei közé tartoznak a csomagolóanyagok? Szeretne ezek biztosítására költséghatékony, ugyanakkor környezetbarát megoldást találni? A műanyag zacskók díja emelkedni fog a következő év elejétől. Ha ezeket környezetbarát csomagolópapírokkal helyettesíti, megkímélheti magát a jelentős összegek kiadásától, valamint hatékonyan tehet a környezetvédelemért.

Egyre nagyobb problémát okoznak a folyamatosan halmozódó műanyag termékek. Ennek következményeként törvénymódosítás várható januártól: jelentős mértékben emelkednek a műanyag termékdíjak. Már a konkrét összegekről is tájékozódhatunk. Érdemes minél hamarabb más kellékek alkalmazására áttérni, így nem adódhat nehézségünk a magas árak miatt, és környezetünket is védhetjük. Környezetbarát csomagolópapírokkal kiváló eredményt érhetünk el.

Folyamatos és gyors kiszolgálással, hatalmas raktárkészlettel, kiváló minőségű termékek széles kínálatával várjuk az Asso Imballo Kft. képviselőiként. Számos tényező miatt érdemes bennünket választani. Színvonalas szolgáltatásainkat tartósan alacsony áron biztosítjuk. Személyes vásárlás és házhozszállítás esetén egyaránt ügyelünk a rövid kiszolgálási időre. Készletről azonnal elérhető csomagolóanyagokkal várjuk. Termékeink között megtalálhatók a környezetbarát csomagolópapírok is. A következő évtől érvényes előírások, valamint a környezet hatékonyabb védelme érdekében célszerű a környezetbarát csomagolópapírokat igénybe venni. Árukészletünket folyamatosan bővítjük, így egyre többféle kelléket találhat meg a környezetbarát csomagolópapírokból is. Futárszolgálat segítségével könnyedén és gyorsan juttatjuk el a szükséges mennyiségű és típusú csomagolóanyagokat. Informálódjon bővebben a www.csomagolasz.hu internetes oldalunkon!

Biztosítsa a megfelelő minőségű és mennyiségű csomagolóanyagokat úgy, hogy eközben figyelmet fordít a környezet védelmére! Szerezze be a környezetbarát csomagolópapírokat tőlünk! Megrendelés és kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! Hívjon minket a 06-30-207-5561-es telefonszámunkon, vagy küldjön üzenetet az info@csomagolasz.hu e-mail címünkre!