Erős korróziónak kitett szerkezetekkel dolgozik? Szüksége van megbízható és hatékony megoldásra, ami lehetővé teszi a magas szintű korrózióvédelmet? Alumínium-, vagy cinkszórással tökéletes eredményre juthat.

A korrózió fogalma mindegyikünk számára ismert. A fémek, és egyéb anyagok tönkremehetnek kémiai reakciók, illetve a környezeti tényezők hatására. Különböző korrózióvédelmi eljárásokkal akadályozhatjuk meg ezek végbemenetelét. Az állagmegóvás céljából leggyakrabban alkalmazott módszer a felületkezelés. Alumínium-, vagy cinkszórással nagyszerűen megoldható a korrózióvédelem. Speciális eszközökkel, korszerű technikával dolgozó szakemberek hatékonyan látják el a korrózióvédelemmel kapcsolatos teendőket.

Ha Ön is rendkívül fontosnak tartja a kiváló minőséget, a Weldtech Hegesztéstechnológiai Kft.-nél kifogástalan eredményre juthat. Modern és hatékony technológiákat alkalmazunk annak érdekében, hogy kifogástalan állapotú munkadarabok kerüljenek ügyfeleinkhez. Az ipar, a mezőgazdaság és a lakosság részére is végzünk feladatokat. Korszerű gépparkkal, megbízható eszközökkel és anyagokkal rendelkezünk, amelyek lehetővé teszik a színvonalas munkavégzést. Tevékenységi körünkbe tartozik a korrózióvédelem. Nem csak az új termékek esetében, hanem utólag is vállaljuk a fém munkadarab korrózióvédelmét. Az alkalmazási területnek megfelelően alumínium-, vagy cinkszórást alkalmazunk. Kiemelt figyelmet fordítunk a modern körülmények biztosítására. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy hosszú időn keresztül helytálló munkadarabokat vehessen igénybe. Informálódjon részletesebben cégünk tevékenységéről és a korrózióvédelem fontosságáról a www.weldtech.hu weboldalunkon!

Járuljon hozzá a munkadarabok időtállóságához korrózióvédelemmel! Profi felületkezelésért bízzon meg bennünket! Használjon kifogástalan eszközöket a mi segítségünkkel! Kérdései esetén, és szolgáltatásunk igénybevétele ügyében hívjon minket a 06-34-551-555-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a weldtech@weldtech.hu e-mail címünkre!