Olyan berendezések működtetésével vagy gyártásával foglalkozik, amelyeknek nélkülözhetetlen részei a csapágyak, illetve a csapágyházak? Igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy gondtalan, hibamentes üzemeltetést tegyen lehetővé? A csapágyak kulcsfontosságú szerepet játszanak számos gép esetében, ezért fontos, hogy megbízható kezekből szerezze be a kiváló minőségű eszközöket.

A különböző gépek felépítését illetően ismerősek mindegyikünk számára a csapágyak, valamint a csapágyházak. A csapágy célja a tengely megtámasztása, a legfőbb feladata pedig az, hogy minél kisebb súrlódási veszteséggel tegye lehetővé a tengely forgását. Ez utóbbi a csapágyon keresztül kapcsolódik a géptesthez. Többféle típusú csapágyat különböztethetünk meg, ugyanis csoportosíthatjuk őket a működési mód és a terhelőerő iránya szerint. Működési módjuk szerint lehetnek sikló-, vagy gördülőcsapágyak, terhelőerő szerint pedig hordozó, vagy támasztócsapágyak. Fontos, hogy részletesen tájékozódjunk ezek jellemzőiről, és a berendezésünk számára legmegfelelőbb csapágyat használjuk.

A SIB Csapágy Kft. széles termékpalettával várja a csapágyak, csapágyházak és egyéb kiegészítők terén. Egyedi igényeinek megfelelően biztosítjuk a szükséges eszközöket. Mérnöki tanácsadással segítjük abban, hogy a lehető legjobb eredményre juthasson. Gyorsan és gazdaságosan oldhatja meg a legritkábban előforduló csapágybeépítési problémákat is, hiszen felkészültek vagyunk ezen a területen is. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a lehető legalacsonyabb költséggel érjenek el nagyobb termelékenységet. A nálunk kapható termékekkel, és az általunk nyújtott szolgáltatásokkal költséghatékonyan lehet sikeresebb a munkaterületén. Rendszeresen hirdetünk akciókat, amelyekről érdemes folyamatosan informálódni. Tájékozódjon cégünk tevékenységéről, termékeinkről és kedvezményeinkről a www.sib.hu internetes oldalunkon!

Gondoskodjon a berendezések megfelelő működéséről kifogástalan minőségű alkatrészek alkalmazásával! Igényelje tőlünk a legtökéletesebb eszközt, és tegyen eleget az elvárásoknak! Csapágyak, csapágyházak és más, hasonló elemek beszerzése ügyében forduljon hozzánk bizalommal! Érdeklődjön a 06-1-286-1556-os telefonszámunkon, vagy üzenjen nekünk a sibkft@gmail.com e-mail címünkre!