Szeretne a közeljövőben olyan helyre ellátogatni, ahol kipihenheti magát, ugyanakkor magyar specialitásokkal is ismerkedhet? Előnyben részesíti a zöldövezetben található szálláshelyeket, ezért ennek megfelelő megoldást keres a kikapcsolódáshoz? Egy soproni panzióban nagyszerűen érezheti magát, és részt vehet egyedülálló programokon is.

Országunkban rengeteg szép város található, amelyekkel érdemes megismerkedni. Ha még nem látogattunk el Sopronba, vagy tetszett a korábbi években ez a történelmi település, érdemes ismét megtekinteni. Könnyedén találhatunk soproni panziót a város zöld szívében, ahol tökéletesen kipihenhetjük magunkat. Célszerű a kikapcsolódásra minél hamarabb sort keríteni, hiszen csak így kezdhetjük újult erővel az új esztendőt.

Magyar különlegességekkel, zöld környezetben várjuk a Vadászkürt panzióban. Igényesen kialakított, világos és kényelmes szobák foglalására adunk lehetőséget. A jól felszerelt helyiségekben megtalálhat mindent, amikre szüksége lehet a kikapcsolódáshoz. Párjával, családjával, vagy baráti társaságával egyaránt kiválóan érezheti magát soproni panziónkban. Nem csak szálláshelyet nyújtunk, hanem kiváló ételeket is készítünk soproni éttermünkben. A regionális alapanyagok felhasználását részesítjük előnyben. Magyar kézműves ételekkel, különleges magyar borokkal és számos más finomsággal várjuk soproni éttermünkben. Kedvező csomagajánlatok közül választhat, és nagyszerű programokon vehet részt, ha soproni panziónkban foglal szállást. Bővebb információért tekintse meg a www.vadaszkurt.hu címen megtalálható internetes oldalunkat!

Kapcsolódjon ki egyéni igényei szerint, nyugodt, zöld környezetben! Pihenje ki a rohanó hétköznapok fáradalmait soproni panziónkban! Foglalás céljából, és felmerülő kérdései esetén vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken: hívja a 06-99-314-385-ös telefonszámunkat, vagy kérje ajánlatunkat az info@vadaszkurt.hu e-mail címünkre küldött üzenetében!