Közlekedési eszközök gyártásával foglalkozik, amely során nélkülözhetetlen elem a laprugó? Netán sérülés érte, vagy teljesen használhatatlanná vált járműve speciális laprugója, amit pótolnia kell sürgősen? Egyszerűen, rövid idő alatt biztosíthatja a megfelelő laprugókat, ha régóta működő, a szakmában tapasztalt, rugógyártással foglalkozó céghez fordul segítségért.

Az ország bármely részén közlekedünk, az úttest felülete sajnos nem tökéletesen sima. Ennek következtében rezgések rázhatják a járműtestet, mely az utazókra és a szállított teherre is hatással lehet. Rendkívül fontos feladat a rugózatlan tömeg csökkentése. Ebben játszanak kiemelt szerepet a megfelelő méretű futóművek, és a hozzájuk kapcsolt elemek. Az acélrugókon belül említhetjük meg a laprugókat, amelyek lapjai változó hosszúságúak, és működés közben súrlódnak egymáson. Szükség van a karbantartásukra, hiszen kopást észlelhetünk. Nagy terheket szállító járműveknél elengedhetetlen a laprugók használata, ugyanis ezek teszik lehetővé a gondtalan közlekedést.

Tapasztalt szakemberekkel dolgozó vállalkozás képviselőiként nyújtunk megbízható segítséget a rugógyártás terén! Cégünk, a Balogh Rugóüzem felkészülten vállalja a laprugók készítését és javítását, valamint a tartozékok gyártását is. Ha előzetesen egyeztet velünk időpontot, akkor vállaljuk a rugókötegek javítását akár néhány órán belül. Bármilyen típusú jármű vagy gép alkalmazása céljából van szükség a rugógyártásra, készséggel állunk rendelkezésére. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról, a laprugókról, és más, különböző típusú rugókról a www.baloghrugo.hu internetes oldalunkon!

Tegye lehetővé a biztonságos közlekedést kiváló minőségű laprugók biztosításával! Forduljon hozzánk kéréseivel, és vegye igénybe a rugógyártást! Lépjen velünk kapcsolatba, hogy minél hamarabb hozzájuthasson hiányzó eszközeihez, hívjon minket a 06-20-966-6002-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@baloghrugo.hu e-mail címünkre!