Még nem sikerült Horvátországba ellátogatnia, ezért a tervei között szerepel? Szeretné az elképzeléseit költséghatékonyan megvalósítani? Igényesen kialakított környezetben pihenhet, és nagyszerű programokon vehet részt, ha Biogradot választja. Színvonalas kempingben van lehetősége lakóautó bérlésre. Barátaival vagy családjával egyaránt jól érezheti magát.

Országunkhoz közel helyezkedik el a horvát tengerpart, ahova eljuthatunk egyszerűen és gyorsan. Érdemes a Dalmácia északi pontján található Biograd településre kiemelt figyelmet fordítani, ugyanis itt különleges környezetben tölthetjük el a nyaralásunkat. Halászfalvakkal, híres templommal, harangtoronnyal, városi múzeummal és világítótoronnyal is találkozhatunk ezen a környéken. Gazdaságosan oldhatjuk meg a szállás kérdését, ha lakóautó bérlés mellett döntünk. Ezen a módon is kényelmes, színvonalas lehet a horvátországi nyaralásunk.

Megfizethető áron részesülhet egyedülálló élményben, ha nálunk foglalja le horvátországi nyaralását. Nagyszerű lehetőséget nyújtunk azoknak, akik Biogradban szeretnének pihenni. Amennyiben Ön is kíváncsi erre a környékre, és érdekli a költséghatékony, ugyanakkor kényelmes horvátországi nyaralás, a legjobb helyen jár. Kedvező feltételek mellett van lehetősége a lakóautó bérlésre. Minden részletre ügyelünk, így kellemesen érezheti magát a Biogradban töltött napokon. Légkondicionált, kényelmesen és igényesen berendezett lakókocsik, ingyenes wifi használat, teljesen felszerelt vizesblokk, színvonalas vendéglátóhelyek, színes programok várják kempingünkben. Közvetlenül a tengerparton feledkezhet meg a stresszes hétköznapokról. Informálódjon részletesen szolgáltatásunkról és az árakról a www.horvatlakokocsi.hu internetes oldalunkon!

Fedezze fel az igazi szabadságot! Kempingezzen Biograd különleges településén, és szerezzen egyedülálló élményeket! Foglalja le szállását már most, így még többet spórolhat, és könnyedén biztosíthatja helyét! Felmerülő kérdései esetén készséggel állunk rendelkezésére. Hívjon bennünket a 06-70-885-9200-s telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@horvatlakokocsi.hu e-mail címünkre!