Pihenésre vágyik, és szeretne néhány napot a párjával, kettesben tölteni? Olyan budapesti szállodát keres, ami exkluzív környezetben, ugyanakkor nyugodt, csendes zöldövezetben található? Természetesen létezik ilyen lehetőség, tehát nem kell kompromisszumot kötnie!

A Valentin nap, a születésnapok és névnapok, az évfordulók, és még számos alkalom adhat okot az ünneplésre. Fontos, hogy szánjunk időt a kikapcsolódásra, hiszen szinte egész évben, folyamatosan dolgozunk. Ha a belvárostól távolabb található budapesti szállodát keresünk, kiváló ötlet a budai hegyeket választani. Akár fővárosi lakosként szeretnénk a közelben pihenni, akár vidékről utaznánk exkluzív környezetbe, érdemes ide látogatni.

A belvároshoz közel, mégis nyugodt, csendes zöldövezetben foglalhat szállást cégünk, a Villa-Korda Kft. budapesti szállodájában, a Hotel Villa Kordában. Maga mögött hagyhatja a forgatagot, és exkluzív környezetben pihenheti ki magát. Kiválóan felszerelt szobáink közül egyéni igényei szerint választhat. Évforduló, vagy más kiemelkedő nap megünneplése, és kikapcsolódás céljából is nagyszerű ötlet budapesti szállodánk mellett dönteni. A közelben található Pál-völgyi cseppkőbarlang könnyen elérhető, és lehetőség van különféle szolgáltatások igénybevételére is. Lakosztállyal, két- és háromágyas, valamint családi szobákkal egyaránt a rendelkezésére állunk. Szerezzen bővebb információt budapesti szállodánk elhelyezkedéséről, és tájékozódjon árainkról a www.villakorda.hu címen megtalálható internetes oldalunkon!

Töltsön néhány napot távol a városi forgatagtól! Kapcsolódjon ki párjával együtt, exkluzív környezetben! Válassza nyugodt, csendes zöldövezetben található budapesti szállodánkat ünnepléshez és pihenéshez! Foglaljon szobát, és informálódjon az egyéb tudnivalókkal kapcsolatban a 06-1-325-9123-as telefonszámunkon, vagy írjon az info@villakorda.com e-mail címünkre! Szeretettel várjuk érdeklődését!