Kedveli a szabad ég alatt szervezett programokat? Örömmel tekintené meg a főváros különböző, csodaszép nevezetességeit, de nem szeretne autóval vagy tömegközlekedési eszközzel útnak indulni? Ősszel kiváló ötlet a városnézést Segway-jel tervezni!

Hazánkban egyre többen ismerik ezt a kikapcsolódási lehetőséget, és nagy népszerűségnek örvend a Segway bérlés. Sikerét annak köszönheti, hogy könnyen használható, akár nagyobb távolságok is bejárhatók vele biztonságosan. Ha eddig a tömegközlekedés, vagy a dugóban eltöltött kellemetlen percek vették el a kedvét a nevezetességek megtekintésétől, most itt van a lehetőség, hogy megfeledkezzen ezekről! A városnézés Segway-jel nagyszerű élmény 10 éves kortól szinte bárki számára! Ez az eszköz nem bocsát ki szennyező anyagot, nincs szükség üzemanyagra a működéséhez, így környezetbarát megoldást biztosít. Szórakozva, a szabad ég alatt juthat el egyik pontból a másikba, és elégedett lehet a gyorsasággal, a biztonsággal is. Érdemes az előre megszervezett túrákon részt venni, hiszen így saját eszköz beszerzésével és hosszadalmas szervezéssel sem kell az idejét tölteni.

Különböző időpontokban, más-más úticéllal tervezünk városnézést Segway-jel a Best Way Segway munkatársaiként. Kedvező áron vehet részt élményekkel teli programon, amire bármikor jelentkezhet. Rendszeresen hirdetünk kirándulást, amelyen részt vehet a párjával, a családjával, vagy a baráti körével együtt is. Részletesen informáljuk a Segway bérlés előnyeiről, az árakról és az útvonalakról, így nem éri semmilyen meglepetés. Látogasson el a www.bestwaysegway.hu weboldalra, ahol elolvashatja a legfontosabb tudnivalókat!

Használja ki a csapadékmentes napokat, és látogasson el a főváros különböző pontjaira! Élvezze Ön is a Segway bérlés előnyeit! Jelentkezzen hozzánk, és vegyen részt a városnézésen Segway-jel! Kérjen információt a 06-30-962-1812-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a tours@bestwaysegway.hu e-mail címünkre!